Vip telafisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SametKrzm tarafından 17 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SametKrzm

SametKrzm User

hesabıma Vip gelmiş nerden geldi bir telafi filenmi öyle bişey varsa açıklarmısınız

●Luciлusкα● bunu beğendi.
  2. Üzümünü ye, Bağını sorma.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Konuyla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Modum ben de yeni konu açmayım buradan sorayım, banada vip gelmiş, ama tarihe baktığım zaman tarihi gözükmüyor neden acaba?

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki net bir cevap veremeyeceğim. Bunu supporta danışarak kesin bir cevaba ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. O zman sınırsız vip kazanmışım demektir modum bitiş tarihi yazmadığına göre :) teşekkürler cevap için

.Hypnos. bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Normal koşullarda Burada belirtildiği gibi V.I.P süreleri belirtildiği şekilde uzatılmaktadır. Ancak belirtmiş olduğunuz durum ile alakalı ekran görüntüsü iletmeniz mümkün mü?

İyi Forumlar Dilerim.

8. Sepete V.I.P.mi başladı yoksa??