VİP Tüccar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ÜMİT* tarafından 2 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ÜMİT*

ÜMİT* User

Abi ben neden bu oyunda bir şeyler satın alamıyorum bizim ülke Arjantinden daha mı kötü durumda bu fiyatlar nedir anlam veremiyorum cidden alamıyorum yani kaç aydır vipsiz dolaşıyorum neden çünkü bir avantajı yok 5 snde çıkış isterse 1 saatte çıksın yani bu oyunda avantaj değil çıkışa bastıktan sonra ne kadar beklerse beklesin
    Pazarda indirim en çok buna gülmem geliyor abi pazarda ne satılıyor ki indirimli alayım :D lf3 mü alacam ya da ne bileyim x3 mü alacam uriyle indirim yarasın
    sezon bileti savaş bileti alıyordum onları da alamıyorum çünkü karşılığını alamıyorum görevleri full+full gemilere göre optimize ediliyor bizim gibi lordak kesen adamlar bu görevlerin yüzde 20sini bitirebiliyor o yüzden paranın karşılığı yok şuan her paket geldiğinde inceliyorum her sba her sezon geldiğinde inceliyorum içi boş sepet yapamayacağım görevler görüyorum bu da sıkıntı yapıyor ben nasıl gelişeceğim yılmadan usanmadan kredi uri kasıyorum belki başladığımdan beridir uri harcamadım bi tek sevkiyat yerlerini açtım

2. noktakoyam

noktakoyam User

uriyle sadece kapi yapilir baska işe yaramaz

3. ÜMİT*

ÜMİT* User

1m uri biriktirdim ama şuan Solace Plus mu Goliath Plus mu almalıyım bilemiyorum modüle bakınca Solace Plus daha iyi geliyor yüzde 8 hız 24 hasar 32 dp var goliath plusta sadece 23 hasar var ama Solace Plus için İAC kasamıyorum 2 sezondur sezon bileti alıyorum savaş bileti alıyorum ama yeterince oyuna giremiyorum diye görevler bitmiyor yeterinceden kastım günde 3-4 saat girmeyle görev bitmiyor anlamadım gitti yeni başladım seprom besleme yapamıyorum bazen promerium ile besleme yapıyorum mecburen amaç lazerden tasaruf sağlamak

4. ETENAL

ETENAL User

Şuanda 205 tane İAC için 315 tl ödemen lazım o da sezon bileti ve altın sezon bileti satın alıp görevleri yaparak
    V.İ.P Tüccar yazmışsın da burada İAC yok ki sakın gidip vip tüccarına bulaşma :D