Vip üyeliğin süresi ana sayfaya girdiğimizde süresi azalsın aktif dışıyken süresi gitmesin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARTAN€S! tarafından 28 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vip üyelik bu şartlara göre çok pahalı 1 aylık vip üyelik 18tl ve biz 1 aylık vip çektiğimizde vip olarak sadece max 300 saat oyunda aktif oluyoruz kalan vip üyelik zamanı boşu boşuna bitiyor sadece vip üyelik ana sayfaya girdiğimizden itibaren süresi gitmeye başlasın veya vip üyeliğin ücreti düşürülsün 10 tl olsun

2. Ben pahalı olduğunu düşünmüyorum ama yine de ücretlerde düşüş sağlanması iyi olur. Üyeliğin oyun saatine göre ayarlanması pek mantıklı gelmiyor.

3. Ne yazıkki herkes aynı gelir düzeyine sahip değil oyunda birçok öğrencide mevcut yani fiyatların düşmesi mantıklı

4. aynen katılıyorum dostum

5. Kumbaraya günlük 1.50 TL atarak ayda 2 V.I.P paketi alabilecek parayı denk getirebilirsiniz. Kimse kendini kandırmasın bence. 17 TL V.I.P paketine para veremeyen aylık 90 TL civarında olan internet faturasını hiç ödeyemez. Bir paket sakızın 5 TL olduğu şu ülkede gayet normal ücretler isteniyor. Bence kendinizi kandırmayın. Öğrencilerin olduğunu biliyorum ki ben zaten öğrenciyim. Eskiden ailem böyle işlemler yapmama sıcak bakmazdı ama artık kendi paramı kazanıyorum. İstediğim alışverişi yapmakta özgürüm.

6. Sakın buradan parası olmayan oynamasın düşüncesini çıkarmayın. Ben herkesin maddi durumuna saygı duyarım ve inancım gereği dua da ederim. Gücüm yettiği kadar da yardımda bulunurum. Sadece ücretlerin (V.I.P Paketleri) normal düzeyde olduğunu düşünüyorum.

7. dostum bir vip üyeliği çeken kişi 18tl ye çekiyor + karttan çekiyorsa 3 4 tl de kart alıyor şahsen ben öğrenciyim vip üyeliğe bukadar para verecek durumum yok bu şartlar altında

8. DERDO01

DERDO01 User

bence gayet iyi bi anket bende öğrencyim 18 tl kesinlikle vipe veremem zaten oyunu %90 ı bot olmuş bence vipin 10 tl olması gayet mantıklı

9. Merhaba,

Değerli oyuncu;
    Konu açma kurallarımız aşağıdaki gibidir.
    Konunuz kurallara aykırı olduğu için konunuzu kilitliyorum.
    Kurallara buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen kurallara uygun şekilde konunuza anket ekleyip gerekli seçenekleri işaretleyin.
    Gerekli cevap verildiğinden konunuzu kilitleyip arşive kaldırıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.