vip uridium vs.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve —»JЦŜŦ_ĐØ_ĪŦ«—™ tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi forumlar adminlerim. Ben uridium vs. paketlerini kontor ıle cekıyorum ama arkadasım cekemıyor ve ben tl ıle alıyorum ama o euro ıle onun sebebını ogrenebılır mıyım ? şimdiden çok teşekkur ederim.

2. arkadaşım benzer sorunlar ile defalarca bizlerde karşılaştık bunun sebebi para birimi ile alakalı olucağını yada oyun operatörüyle alakalı olacağını sanmıyorum tamamen kendi kullandığımız operatör ile alakalı mesela bir örnek vereyim arkadaşımın hattı annesinin üzerine kontörlü bir hattı aynı zamanda annesinin kullanmakta olduğu kendi hattı faturalı idi ve fatura borcundan oluşan bir sorundan dolayı kendisi black liste düşmüş idi bu yüzden kontörlü hattan da mobil ödeme kabul edilmiyordu umarım yardımcı olmuştur .

3. hatla alakalı değil ben uri sayfasını açıyorum o da açıyor onda euro ile ve kontorsuz bende tl ile kontorlu alış veriş yapabiliyorum.telefon hattıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ki telefonla alınan bi üyelik sistemi değil zaten.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda server ve id numarası ile supportta ödeme sorunu ile ilgili sorun olarak yazınız.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.