VIP ve Ambar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Goliath kullanıyorum, normalde ambar 1.500 kapasite. Genişletme ile birlikte 3.000 kapasite. Argeden yanlışlıkla 1 tane basmıştım 3.120 olmuştu. Sentinel özelliğinden midir nedir Sentinel alınca 3.328 olmuştu. Az önce VIP bronz paketi satın aldım. Ambar için 500 daha fazla kapasite diyordu. 3.728 olması gerekirken 4.328 oldu, yani 1.000 arttı. Bir sıkıntı çıkmasın?

Bir de otomatik hammadde zenginleştirme iyiymiş :D

2. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

ambar genişletici olduğundan x2 oluyor diye biliyorum. yani 1500(normal ambar+500(vıpambarın eklediği)=2000(toplam)*2(ambargenişletici)=4000 diğer arttırıcılar hakkında pek bilgim yok

3. Ancasin

Ancasin User

İş böyleyse tamam sıkıntı yok.

*-ADANA-* bunu beğendi.
  4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Normal tasarımlarda ambarınız 4000 iken sentielde 4200 olur ambarınızın fazlalaşması hakında protokolerde varsa ambarınız örneğin citadel aldığınızda 18000 kadar çıkabiliyor

Keyifli forumlar

5. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

citadel 18.000 mı ? yok böyle birşey muhteşemmiş palladium için uygun gemi

6. Ancasin

Ancasin User

Cevabı aldım teşekkürler ilginize arkadaşlar. :) Konu kilitlenebilir.

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

gerekli bilgi verildiğinden kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.