Destek VİP'de Ki Roket Hızı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 8 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vipde ki Roket Hız avantajı tüm oyunculara verilmeli mi?

1. Evet

64,3%
  2. Hayır

35,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vipde bulunan hızlı roket atma özelliğinin kaldırılıp tüm oyunculara sunulmalıdır.
    2 saniyede roket atan ile 1 saniyede roket atan arasında roket türüne bağlı olarak üstün oluyor.

Benim fikrim bu :) Saçma diyenler olabilir biliyorum bu size kalmış :)

GREED bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

Bana kalacak olsa 2. slotu da normal oyunculara da versinler viplere daha çok ekonomi ağırlıklı yenilikler sağlanabilir.
    Daha fazla indirim daha fazla kutu içeriği vb vb.
    Savaşta herkesin eşit olması daha önemli gibi.
    Buna da +1 ama

3. Arkadaşın da dedigi gibi o zaman vip slot çubuguda verilmeli. ayrıca tek ayıran bu degil mayın turbosuda çok önemli yer alıyor savaşırken. böyle birşey yapılcaksa tek roket degil mayın süreside azaltılmalı bence

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  4. Mayın turbosunun viple ne alakası var onu anlamadım o_O

5. Savaşı bilmemde npc keserken çok yardımı oluyor. Bide pet tamiri beleş olsun olmaz mı:) :eek:

6. summer1905

summer1905 User

Bence vip slot çubuğu da roket hızıda her oyuncuda aynı olmalı peki vipi olanın avantajı ne olabilir geriye kalan avantajlar bide ileri düzey atlama cpu beleş yapılabilir pet yakıt tüketimi %10 azalabilir gibi

7. Prophecy

Prophecy User

Ben evet dedim, mayın turbosu dediğiniz şey bir CPU, ve bunu ihaleden alabiliyorsunuz. VIP ipe alakası yok diye biliyorum.

8. anakin5555

anakin5555 User

Bnce bir arge olsa daha iyi bu sefer paraya yazik olr

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.