Viplik gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯»DaYıBeY«¯) tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın fm darkorbitte oynadığım ehsaba viplik aldım kredi akrtımla ödeme yaptım her supportta yazıyorum biz ilgilenmiyoruz bigpoint supportuna ulşacaksınız dediler neyse talep fişi falan doldurdum 1 haftadır gödneriyorum hiç bir ilgilenme yok para hesabımdan kesildi ve yatmış gözüküyor ama viplik gelmedi bana acil bir admin lazım nasıl ulaşırım forumda varsa ilgilenirse sevinirim bu ne ya paramla eziyet çekiyorum aldığım viplik tarihi falan herşeyi resimli olarak gönderiyorum saçma saçma cevaplar yok banka kartı bloke etmiş banka arıyorum bişey yok öyle bi sorun zaten karttanda para çekilmiş gözüküyor işlemlerde 11 lira viplik bigpoint diye ama kimse çözmedi viplik gelmedi ama kartımdan para çekildi acil yardım bekliyorum saygılarımla..

2. Merhaba ;

Size gereken cevap verilmiş, Bigpoint Support'u ile görüşmek zorundasınız. Forum üzerinden herhangi bir şey yapamayız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.