Destek virüs acil cevap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ooopaşa tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ooopaşa

ooopaşa User

modum ben işteyken oğlum bilgisayara içeriği belli olmayan birkaç bişeyler indirmiş tarama yarıda şuan ve bulunan tehdit sayısı 45 tarayıcıyı açtığımda kendiliğinden reklam felan gösteriyor değişik bir durum bilgisayarım bu haldeyken oyuna girdiğidme oyun hesabımda herhangi bir sorun olurmu
    oyun hesabım gmail üzerinden korunmakta gmailede kendi telefonum olmadan girilmemekte

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Keyloger içerikli bir dosya mavcut olabilir bilgisayarınızda birşeyler geç olmadan bir format atıp tüm şifrelerinizi değiştirerek güvenliğinizi sağlayınız.

İyi forumlar

ErzBnymn bunu beğendi.
  3. ErzBnymn

ErzBnymn User

Sayın KARANLIK adminim bir sorum var , oyun anasayfama giriş yapamıyorum TR4 serveri , anasayfada sıkıntı var diyorlar ama kardeşimin hesaba giriyor acill yardım ?

4. ooopaşa

ooopaşa User

modum tüm şifreleri sildim yarın format attırcamda 1 kere oyuna giriş yaptıydım bir problem çıkarmaz demi

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İd numaranız ile birlikte supporta mail atınız incelesinler hesabınızı.

İyi forumlar
    Merhabalar

Hesap güvenliğinden üyeler sorumludur ben size hiçbirşeyin garantisini veremem ancak format attırmak için geç kalmayınız.

İyi forumlar

6. ooopaşa

ooopaşa User

tm saol un

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz teşekkür ederiz

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.