virüs

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

selamünaleyküm.sayın modum daha önce konu açıldı darkorbitte virüs mü var diye siz kilitlenmesini uygun gördünüz ama tarayıcıda ne zaman darkorbite girsem her sekme yenilemede virüs programı devreye giriyor ve
    URL:
    Enfeksiyon: URL:Mal
    İşlem: C:\Users\MEHMET\AppData\Local\Yandex\YandexBrowser\Application\browser.exe
    şeklinde web kalkanı zararlı bir sitesini veya bir dosyayı engelledi diye uyarı geliyor.bu durum daha önce yoktu son 2 -3 gündür devam ediyor ve ben sitenin güvenirliğinden şüpheliyim.kullandığım virüs programı avast 2015 ücretsiz değil tam versiyondur.lütfen bu konuyla ilgili birimleri uyarınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bahsettiğiniz programı bende kullanıyorum ve herhangibir sıkıntı yok.

Ayrıca bu oyun herhangibir evden ofisten yönetilmiyor.Bir şirketten yönetiliyor.Sizce böyle bir durum fark edilemezmi.

Böyle bir virüs vb durum mevcut değildir.

İyi forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle üyelerin güvenlik nedenleri ile Link vermesi yasaktır.

Sorunuza gelecek olursak ; Virüs Dark Orbit ' in sitesinde değil , Sizin Sisteminizde bulunuyor.

Verdiğiniz Linkin Sonunda , İnfonaut sayfasının reklamı verilmiş. İnternette arama yaparsanız , İnfonaut ' un bir reklam virüsü olduğunu fark edersiniz.

Keyifli Forumlar

4. tgs781

tgs781 User

tamam modum teşekkürler fazla bilgisayarla aram olmadığından bilemedim peki nasıl kaldıracaz bu virüsü?

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kullandığınız programa ek olarak malwarebytes adlı virüs programıda reklam virüsü tarzı durumlarda oldukça etkilidir.

İyi forumlar

6. tgs781

tgs781 User

teşekkürler modum konu kilitlenebilir.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Reklam Virüslerine karşı temizlik için , İnternette arama yapmanızı öneririm. Çoğu Tarama programı virüsü silse bile , Kayıt defterindeki girdileri silmiyor.

Bu yüzden Virüs sistemden kalkmayabiliyor.

İnternette , Reklam Virüsü nasıl temizlenir diye arama yaparsanız , Güvenilir Forumlarda detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.

Ek olarak Takım arkadaşımın önerdiği MalwareBytes ' in yanında , Advanced System Care ' de etkili bir tarama programıdır.

İstek üzerine kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.