virüs

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 21 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

modum ben bu oyunu ofisten oynuyorum burdaki pc şirket pc si içinde baya önemli şeyler var açıkcası linkteki gibi bişey geldi korktum sıkıntı olurmu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Oyuna girerken, yükleme süresince bazı virüs programları birtakım dosyalar için uyarı veriyor. Buna bağlı olarak siz oyuncularımız oyuna giriş sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Şu anda sorun üzerinde çalışılmaktadır. Bu sorunu en kısa sürede çözümleyeceğiz.

İyi Forumlar.

3. yani şuan oyuna giremiyorum acaba pc den mi kaynaklı bişey yoksa oyundanmı ? truva atı :/

4. *Asalet*

*Asalet* User

merhabalar,

Konu teknik ekibimiz tarafından incelenmekte olup çözüme ulaştırıldığında bilgisi verilecektir.

iyi forumlar.

5. tamam modum haberiniz olsun şuan virüs programını devre dışı bıraktım yani girebilceği herşeyi yaptım giremiyorum oyuna
    resimdeki yazı geliyor

neyse bu sıkıntı düzelene kadar oyuna girmem ben bigpoint ne peşinde acaba :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2015
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.