vortex kapısı ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar vortex kapısını yapmak için girdim hesabımda seprom 0 premeryumla sona kadar gittim 15 sibelonu bitirdim sondaki kapıya atladım 20 uber sibelon la karşılaştım gemim o kadar güçsüz ki az yaklaştım sıkıyodum tek yedim bence bu adil değil diğer güçsüz kişileri düşünmemişler mesela ben sıra sıra olsa hadi yine neyse ama hepsi bir tek yiyoz kapıyı o kadar sona getirdim 3 dalga kalmış bitmesine gerisi sizde mesela şöyle birşey olabilir 5 tane gelsin 1 tane patladıktan sonra 5 tane daha gelsin böylelikle kolay olur

kral_sercan_365 bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik her seviyeden geminin katılabileceği şekilde tasarlanmışdır. Kapının eğlencesi kapının zorluğundan oluşmaktadır.

Kapı sizin belirttiğiniz şekilde olsa idi daha iyi olur muydu, bilemiyorum.

Ama şimdiki sistemlede yapabildiğiniz kadar aşamayı tamamlayıp, tüm haklarınızı tüketerek kapının sıfırlanmaısn bekleyebilirsiniz.

Sizlere yardımcı olma umudu ile kendi uyguladığım taktiği paylaşıyorum.

İyi forumlar.

3. xxkubixx

xxkubixx User

kesinlikle kolay bir kapı değil.Full oyuncularda bunu söylüyor,kapıyı bitirmek için full olmanız lazım diyor.

Modun her seviyeden oyuncu için demekten kastı ne bilmiyorum ama 8 iris bi gemi bu kapıyı 10 saatte anca bitirir.full gemiler bile 1.5 2 saatte bitiriyor...

4. söylediğiniz bir çözüm değil hesabınız var ise full ise yeni heap açıp 8 iris falan yapıp o kapıya girin full ubr roket rb atın kamikazede atın yinede tek yiyerek patlıyıcaksınız ve beni anlıyıcaksınız droit uçuşsuz birde insta ata ata bitirecektim yinede bitmedi saygılarımla

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Yeni baslayanlar için kapı bayagi zor farkındayız ancak bu sekilde uber sibelonlara geldiyseniz tek yapmaniz gereken mesafeyi koruyup kamikaze atmak. İnsta atmaya gerek yok. Geminizin özellikleriyle sibelonlardan 1 yada 2 kere darbe alıp kamikazeyi atabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. droit uçuş düzenide yok geliştirmede yok oraya zor geldik 20 tane uber sibelon 200 k atmakta kaçarken 1 kere daha atarsa patlıyorsun yarın birdaha giriceğim kapıya vurarak bitiricegim bitmese bir daha o bölüme getirmem direk en kolay ödüleri alıp patlatıp cıkarım cubi keserim en azından 1 saat orada boşa uğraşıcagıma cubi keserim kar eder ilgili kişilere bu konuyu arz ederseniz mantıklı birşekilde umuyorum ki son bölümlerdeki uber sibelonu ya düşürürler yada 2 ye bölerler 10 tane gelir hepsi patladıktan sonra 10 tane daha gelir böylesi diğer oyuncular için avantajlı olur güçsüzlerin birazdaha şansı olur

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Dediklerinizde haklısınız ama biraz daha sabredebilirseniz uber sibelonları pet atarak bitirebilirsiniz. Neticede bu kadar dalgayı bitirmişsiniz bence bir şansınızı deneyin.

Bu tür konuları geri bildirimlerde topluyor ve merkeze iletiyoruz. Sizinde geri bildirim konusuna yazmanızı rica edeceğim.

Keyifli forumlar.

8. Valeyard hocam uber siboları pet atarak bitirebilirsiniz demişsin oyun donarken nasıl pet atacağımızı da bir izah eder misin ? Ben beceremiyorum varsa bir yolu anlat ben de öğreneyim de şu donmalardan illallah getiren kapıyı bitireyim. Oyunu 1 senedir oynuyorum ama son 6 aydır bıktım ve bırakmayı düşünüyorum. Sözüm Almanya'daki yetkililere madem oyuncuyu bu şekilde mağdur ediyorlar ve bizlerden sabır isteyip duruyorlar o zaman onlar da ellerini taşın altına koysun. 5 hakkımın hepsi oyun donmaları yüzünden bu gün bitti şaka gibi. Ne olacak şimdi ? Ben haklarımın geri iadesini istiyorum. Etkinlik başladı başlayalı oyun kapıya girdiğinde donup duruyor bunun herkes farkında oyun madem donuyor o zaman 5 değil 10 hak versinler de donmalara rağmen kapıyı bitirme ihtimalimiz artsın. Ya da donmalar yüzünden patlayanları tespit edip hakları geri iade edilsin. Kapıya başlıyoruz uber sibolara kadar kamikaze atmama rağmen 3 saatim gidiyor son kapıda uber sibolarda donmalar yüzünden protokol alamadan patlayıp patlayıp ölüyorum. Ben boşa mı harcadım 3 saatimi ? Böyle devam ederse oyunu bırakıcam. Almanyaya rapor ederseniz sevinirim.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunların çözümü için çalışmalar yapılmaktadır.

Test sunucularında olumlu sonuç alınan güncellemler pazartesi günü sunuculara uygulanacaktır.

Bununlada yaşanan lag sorunun çözülmesin bekliyoruz.

Yaşadığınız mağduriyyeti raporlara ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

10. Teşekkür ederim. Lag sorunlarıyla ilgili pazartesi gününden sonra olumlu beklentileriniz varsa Almanya'daki ekibe etkinliğin süresinin uzatılmasını talep ettiğimi de iletir misiniz ? Bence yaşadığımız mağduriyetleri giderecek en makul çözüm bu olacaktır.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

V.o.T. kapısı cadılar bayramına özel gelmektedir. İsteğinizi raporlara ekleyeceöim.

İyi forumlar.

12. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. korsanjack

korsanjack User

böyle kapımı olur arkadaşlar oyun donmasından ötürü 5 kere patladım kapı hakımda gitti bugün şu oyun donmalarına bi çare bulamadılar

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Test sunucularında olumlu sonuç alınan güncellemler pazartesi günü sunuculara uygulanacaktır.

Bununlada yaşanan lag sorunun çözülmesin bekliyoruz.

İyi forumlar.

15. Gemim ful olmasına rağmen kamikaze olmadan ful elit harcayarak kapıyı yaklaşık 4 saatte bitirdim.Bu şekilde olmayacağını anlayınca vip almak zorunda kaldım çoğunlukla pet atarak yapıyorum kapıyı yaklaşık 2.30 saat sürüyor fazla elit harcamak zorunda kalmıyorum.Ayrıca oyun donmaları yüzünden bugün 2 kere patladım bu donmalarına da bir an önce çözüm getirilmesi gerekiyor.

16. Oyundaki teknik hatalar ve donmalar dışında bu kapıyı yapmak için illaki full olamak gerekmez.Biraz zaman alır fakat yinede yapılabilir.Biraz beceri biraz dikkat ile üstesinden geline bilir.Benim gemim full değil ama yinede 2,5 saat civarı bitiriyorum. X1 ile 15.000 vuran herkes biraz zorlansada bu kapıyı yapabilir.Sibelonlar konusunda sizlerle aynı fikirdeyim,dalgalar halinde gelirlerse daha kolay olurdu.

17. xxkubixx

xxkubixx User

x1 le 15k vurmak full olmaya baya yakın bir şey hocam.

18. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba

Çok haklısınız. Benim gemim full olmasına rağmen patlıyorum donmalar yüzünden. Sorunları raporluyoruz. Geçenki test sunucusu oyundaki lag sorunlarını düzeltmek amaçlıydı. Testten olumlu sonuçlar alındı. Biraz daha sabredersek sorunlar çözülecektir.

İyi forumlar.

19. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

VALEYARD bunu beğendi.
  20. bu ss bakın bir yaratık yok bana hasar geliyo dalga ismi çıktı yartık ortada yok sonuç 2 kere patladım hadi bu kapıyıda patlatıcaz artık ama hakkımı hellal etmiyorum vip katlayıcı aldık o kadar süreden gidiyo hiç gelmiyo hakkım varsa hellal etmiyorum

***** herşey yaptım görüldüğü gibi yinede patlıyorum bu nedir beyler internete bakın hem kablolu baglantım var hemde kendi telefonumuda bağladım daha ne yapiyim
    **** sonuç zamandan gider sonuç aldığın premeryumla katlayıcıyyla sap gibi ortada kalırsın böyyle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.