vortex kapısı ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. korsanjack

korsanjack User

Haklısında modum tamda kapının sonuna gelmiştim bide turuncu beyaz kesiyodum hemen bitsin kapı patlamayalım diye ama nafile sağlık olsun artık inş. çözüm bulurlar bu soruna tam olarak kolay gelsin sizede

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım alt,alta mesaj yazmak ve link paylaşmak giss kuralları içinde yasak ben şimdilik birleştirdim. resimleride mesaj altına link olarak değil resim olarak ve nicinizi kapatarak koymalısınız. Donma ve kasma yüzünden patlamış olabilirsiniz, bu sorunların düzeltilmesi için Almanya'daki teknik ekip çalışmakta ve sabırla bizlerde hataların düzelmesini bekliyoruz.

İyi forumlar.

3. ne kadar ful olduğunuza dair bir fikrim yok ama sadece geliştirmelerim ekesik çift güçlendirici ve yetenek bekleme süresi kısaltıclar ile gayet kolay ve kapı başına harcadığım yaklaşık 150k x2 oda zaten uriyi etkinlikten sonra kapılara basınca fazlasıyla gelcek ben kapıdan memnunum bir zararım yok hatta karım var tabi katlayıcı vip ve cyborgla yapıyorum pette de8 tane mal kurtama protokolü var

4. kardeş vallaha doit düzen yok sadece güve var ageisle yapıyom kapıyı full rb + x4 5 li kırmızı olan roketleri atıyom artık oyundan kaynaklı aga ss ler var atladım kapıya yaratık gelmedi hasar alıyom yaratık yok 1 kere orada patladım 1 kere de yeniden bağlan hatası geldi 2 kerede kendi hatamdan dolayı patladım kaldı 1 hak şuan 15 tane uber sibelonu bitirdim argemde eksik ben diyorum yine patlarım

C☆AYYILDIZ☆Ͻ bunu beğendi.
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Arkadaşlar bu konunun yeri geri bildirim konusudur. Lütfen buradaki bağlantıdan devam ediniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.