Vortex Of Terror Sorunu..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Aria

Aria User

Kapının amacını anlamadım, ama bu kapıyı siz, herkese göre mi? Yoksa, x4 çok, seprom beslemesi çok, pet + vip, gemisi cyborg... Geliştirme agre full adam için mi yaptınız?

2 defa 11 walve olmak üzere. 4 kapıyı 3 kapıya... indirdim.
    Yani 22 walve.. bitirdim...
    Ancak yine karşıma 3 kapı belirdi, alt kapıyı bitirdiğimden, sol kapıya girdim...
    Ancak bu kapının yani 3'nün 5 walvesinde gelen ubersibelonlar, 360-400k vuruyor.
    60 K vurduğum halde, 1 tanesi keserken, toplanan sibelonlar, 1 atışta 400k DP ve 400K kalkan tek attılar.
    Gerisini siz düşünün. Gemim nerdeyse full elit yakın...
    Sadece cyborg ve agre ve geliştirmem eksik, birde geliştirilmiş lf4'ler eksik...
    Ancak bu haldeyken, tek yediğim için, kapıyı 3 defa patlayınca bıraktım.

Şunu söylemek istemekteyim; 25 defa pet patlattım Ubersibelonlar %8 canları gitti.

Artık siz anlayın, bende 84 bin uri vardı. 71 bin oldu...

Uri umrumda değil, ancak bitirilemeyecek kapı, görevler koymayın.

Ben şans deneyim pet modül alayım dedim, ancak hayal kırıklığı... Kapıyı yapabilecekler..

Cyborg olanlardır. Tetiklik yeteneği ile kaça kaça bitirilir, ancak bu olmayan gemiler, maalesef. 900k tek atışta yiyor.

Umarım çözüm gelir.

İlk 11 walvede gelen uberkristallon gibi olsun... "350bin dp var" rahat kamiyle bitirdim.

Ancak; 1.600.000 dp olan ubersibelon ve 10 kat fazla vuruyor. Yani imkansız.

2. asiller

asiller User

Kapı evet full olmayanlar için zor ama 400kyı güzel canavarları dönen ayarlayan birisi yemez açıkcası ben neredeyse damage yemıyorum güvede kesmeme ragmen yaklasık 2 saat sürüyor ve 4. seviye protokoller için yapılır şu an sadece bu kapı ve 4. seviye protokoller fuller için..

C☆AYYILDIZ☆Ͻ bunu beğendi.
  3. Aria

Aria User

Bir şey demiyorum, ancak, şunu bil, herkes full elit değil.

Ben 10 iris 25 lf4 25 agre full havoc, tasarımlar hepsi var. Geliştirmeler 2-5 arasında... Ortalama; 60-120 k atıyorum.

Sonuç; Tek atış. Ubersibelon'da...

Umarım açıktır. Daha ne vurmam gerek, cyborg yok. Ama yinede benim kapıyı bitirebilmem gerekmez mi?

Birde; Npc iyi dönenler demişiniz, oyun lag, donmalar oluyor. 1 tık kaçırsan npc önünde..., o yüzden asla iyi dönen deme.. 1 saniyelik gecikme donma öldürüyor uber'de...

4. Kapı aşamalar ilerledikçe zorlaşıyor.Benim girdiğim bölümde zayıflatılmış uberkritalonlar vardı.Burayı kamikaze ile geçtim.Ubersibelonlara gelince burgu ve güve kullanarak kestim x4le ancak gemim spectrum.X4 65 CİVARI vuruyor.Yarında cyborgu dizip deniycem.Şunuda belirtmek isterim sizden güçlü bir oyuncu değilim.

Ubersibelonlarda biraz azaltılıp vuruş güçleri düşürülseydi daha güzel olabilirdi.

!C*O*N*A*N! bunu beğendi.
  5. Mcqeen

Mcqeen User

Her tür karşıma uber sibelon gelince ben kapıyı bıraktım.;) Venom kesmiştim. İlk 20 lik uber sibelonları güzelce kestim x4 harcadım 50k vuruyordum. Sarı taşla sepromum yok. Sonra yine başka kapıya atladım yine 20 uber sibelon geldi. Zor bela sıkıldım saten 4 tane kestim sonra saten kapıya sinir oldum hevesimde yoktu bir bakmışım patladım. Saten bir daha da girmem.

6. ya uber sibelonlar bıktırdı vallahi 2 kere peş peşe 20 30 tane uber sibo geldi valla gına geldi

7. sabıt durursan hıc yapamazsın ben bunu gecen sene yaptm 5 lf4 ile oyle havoc falan yokken zorlanmadım gunde 70 k urı ve bır suru cephane aldıgım oldu.
    bgunde gırdım 2 saatten fazla surdu harcadıgım 100 k cephane aldıgım 130 k rb 214
    20k hstrm 100
    10 k plt
    ve 66 k urı
    kapı kolay sadece hareket edeceksınız cok basıt bsy kamıye falanda gerek yok

8. titans___

titans___ User

beyler bu kapı 3 kapı çıkyor üst alt hangisi daha iyi gerçi burda kötüsünü söylerler