Vortex of Terror

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [∑®∑И] tarafından 25 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. galiba kapının son dalgası 15x uberkristallon ? hatamı yoksa normal bişeymi . imkansız bişey bu

2. elektro

elektro User

hahaha bencede patlayalım 20 saat sonra girelim diye herhalde :)

3. bilerek yapmışlar sırf inat olsun diye :)

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biraz daha kolay şekilde geçebilmeyi başaran arkadaşlarımız var ise tecrübelerini paylaşsınlar memnun oluruz.

Keyifli forumlar.

5. ~~BULUT~~

~~BULUT~~ User

Sayin modum bende full gemi herseyi full ben bile x4 attim halde 3 tanesini kestim patladim imkansiz bisey bu yapmak

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Zorluğun farkındayız,bu konuda geri bildirim açtık ve şikayetlerinizi iletiyoruz.Lütfen görüşlerinizi o sayfaya da bildiriniz.

Keyifli forumlar.

7. Kamikaze atarak yaptım ben 1.30 saat surdu ama :(

8. Merhaba ,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum yapan arkadaşlar taktik v.s. yazabilir.

İyi forumlar.

9. kamikaze atarak bitirdim çok uzun sürdü son yaratık cubicon beyler gücü struner gücünde 10 uri veriyor ödülde 1 adet droit tasarımı

10. 2 yol da zor , çok fazla gereksiz uber var , ama sanırım en kolay şekli ilk port alt sonra sol sonra üst , talon gelmez bu şekilde ama yine en sonunda 10 uber lordakium geliyor ve de 20 uber sibelon + UFO dan kaçış yok. Gizli ve bu kapıyı tasarlayanın bulmamızı istediği ilginç bir yöntem yoksa , ki bulana rastlamadım, tamamlamaya değmez cephanenize ,zamanınıza yazık.

11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhabalar,

Uber Kristallonları kamikaze atarak patlatan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, ben yanlarına bile yaklaşamadım. :)

Kapıda hem iyi hem de kötü sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Sürekli sol kapıdan gidenlerin bir çoğu uber kristallonlarla karşılamıyoruz diyor.

İyi forumlar...

12. kamikaze atarak hiç elit atmadan bitirebilirsin ben öyle yaptım ilk önce 10 lordakiumu kes onlar hızlı oldugu için 2 grup oluyorlar ufoya dokunma zaten 5 bin curuyo onları köseye yolladıktan sonra ne olur ne olmaz dıye sıboları en uzaga cek sonra dırekt lordakıumlara uc onları patlat ne olur ne olmaz sıboların hasarı 100bın daha fazla oluyo en ufak hatada patlarsan yazık olur zamanına sonrada sıboları kes son dalgada dedıgım gıbı cubı oda dokunsan patlıyo :)

KAPLAN modum sizin dediğinize gelincede ilk girdiğimde banada çıktı tallonlar onlar kamiyle bitmez allahtan 2cı seferde cıkmadılar hep sol kapıyı kullandım tavsıyemdır :)

küçük bir not lordakiumlarda araya çeşit olsun diye 1 adette kristallon atmışar.

.KAPLAN bunu beğendi.
  13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Dediğiniz gibi sabırlı olup kamikaze ile yapıldığında gerçekten mükemmel cephane birikiyor.

Uber kristallonları kamikaze ile patlatmak bana göre neredeyse imkansız gözüküyor, yapanları tebrik ediyorum. :)

İyi forumlar...

14. Bana görede imkansız gibi görünüyor.

Yalnız arkadaşlar videosunu çekip gönderebilirse iyi olur nasıl yapacağımızı görelim anlayalım yoksa 40 yıl uğraşsak yine olmayacak gibi .

15. 20UberSibelon + UFO yapılabilir fakat kristallon onun 4 5 katı daha fazla vuruyor

16. Modum kapının ilk günlerinde sol portal sürekli B haritasına atıyordu. Şimdi değiştirmişler :D Rastgele haritaya atıyor :) Şuan hiç korsan gemisine rastlamadım değiştirdikleri için :(

17. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kapı hakkında tecrübelerimizi ,sorularımızı buradaki geri bildirim konusuna paylaşalım,bizde taleplerinizi o konudan raporlarız.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.