Vot kapısı 23.Dalga Kutu Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentsKiller tarafından 18 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Öncelikle bizlerde sizin gibi oyuncuyuz oyundaki sorunlarları düzeltme gibi bir yükümlülüğümüz yoktur vede böyle bir sistemimiz yoktur gönüllü olarak burada çalışıyoruz moderatörüz diye oynayamalımmı :D

Keyifli Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. Ne devourerden ne tallondan kutu felan düşmedi, zararım çok yok aslında yaklaşık 100k x4 harcayarak bitirdim kapıyı,
    2.000 Uridium kazandın.
    UCB-100 türü lazer cephanesinden 25.000 adet aldın.
    Terör Tüneli Galaksi Kapısı tamamlandı.
    1 Kurtarılan Mal Protokolü X aldın.

100kdan 25k x4ü kurtardım + 70-80 bin küsür uridium kastım. 4. seviyede protokol alınca kardayım bence :p

Bitirdiğim gemi özelliği;
    8 iris 2 havoc. 13 LF-4

(Kapı yaklaşık 5 saat sürdü) - x4 abg sağolsun :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Kapı epey uzun sürmüş bunun için üzgünüz.
    Fakat kapı sonunda dediğiniz gibi kazanca geçmişsiniz.
    Etkinlik bitimine 5 gün kaldı , kalan günlerde de yapmaya devam ediniz, elde ettiğiniz uridiumlarınız ile eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Şans eseriydi diyebilirim, o uber sibelonlar ölüm gibiydi, hasar azlığından dolayı. 30-40k vurarak 35 tane uber siboyla uğraştım orada çok elit gitti sadece, ve taktik var aslında sibelonlar bir araya gelmeden çapraz şekilde kaça kaça ilk baştakini köşeye yollayın, sonra hız konfisine geçerek diğer başa geçin birleştirmeyin yaratıkları tek tek köşelere yollayarak gidin köşede kesin. Aslında uzun sürmüş olsa da kazançlıyım, bu gemiyle x7de 5 saat kasılsam düşmanlarıda hesaba katarsam bu kadar kazanç sağlayamazdım.

5. Merhaba,

Kazançlı olmanızdan dolayı yaşadığınız sıkıntıları görmezden gelelim :)
    Tavsiyeleriniz diğer arkadaşlarımıza yardımcı olacaktır.
    Gelişmekte olan arkadaşlarımız açısından cephaneyi temkinli kullanarak ayrıca petin işlevini arttırarak biraz daha rahatlayacaklarını düşünmekteyim.

İyi forumlar dilerim.

6. Sıkıntısız hiçbir şey olmaz, sıkıntı çekeceksin ki verim alasın. Bugün sıkıntı çekerim, ilerleyen vakitlerde kafam rahat olur.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. Ubersibelonlar hariç kamikaze 3 bu kapı için çok elverişli kullanılabilir.Aksi halde kar etmek mümkün değil.Helehele katlayıcı yoksa külliyen zarar.Şirketin yapmış oldu en kazançlı etkinlik diye bilirim.Donma sıkıntıları olmasa çok daha iyi olabilir.Sadece biraz zahmetli okadar.Herkese kolay gelsin.

8. Vip yok, Katlayıcı yok ama yinede karlı. Uber sibelonlara kadar yapıyorum ve oraya kadar atılan kamiler de dahil olmak üzere 30k uri elde ettim. Ancak;katlayıcı yok bu büyük zarar veriyor. En azından petim de 10 adet içerik güçlendirici var %3 veriyor onlarda 3x10=30 %30 fazla alıyorum.

Not: Silahlarda 3 milyon seprom var x2, x3 karışık sıkıyorum. İnan 5.90 verip katlayıcı bile çekmek içimden gelmiyor... Her gün kaç para harcıyorum dur kim bilir boş yere ama bu oyuna bir kuruş yatırmak bile içimden gelmiyor bu dönemlerde.

Bir kez bitirdim kapıyı formalite icabı geçen kinde 5 kere bitirmiştim. Şimdi bütün gemilerim de Uber sibelonlara kadar yapıyorum :)

9. Aynı fikirdeyim,fakat yılda 2 kere gelen bir etkinlik için 12 tl harcamak pek lüx değil sanırım.Bir tek bu etkinlik hoşuma gidiyor ve sonuna kadar gidiyorum.Gelişmeme büyük faydası oldu.Şu ana kadar 500k civarı uri biriktirdim gerisini hesaba katmıyorum bile vip dahil harcamam top. 30tl hesap et 30 tlye kaç uri satın alabilirsin ekipman hariç.:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.