VOT kapısını yapabilir miyim ve değer mi?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by iracible123, Oct 16, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar

8 iris(hepsi 6 seviye),6 lf4, full bo2,6 havoc bir venomum(diğer goli tasarımları da var)

sadece güve uçuş düzeni var, 10 level PET var

x1 ile 5-6 bin arası vuruyorum ( 1m x2, 400bin x3, 300bin x4 mevcut)

önceki vot etkinliklerine hiç katılmadım araştırmadım da dolayısı ile bir bilgim yok

şimdi internetten araştırdığım kadarıyla iyi cephane veriyormuş fakat harcanan cephane de baya baya fazlaymış

ayrıca VOT kapısına girmeye karar verirsem kamikaze modülü de almam gerekiyor (35 bin uri)

sizlere sorum, vot kapısını bitirebilir miyim? tam olarak bitirmeyince de ödül veriyor mu? bitiremesem bile tahmini ne kazanırım?

100bin urim var ve haftasonuna kadar 250bin yapmayı hedefliyorum kapı için, bu urinin bir kısmını VOT kapısı için kamikaze almaya harcamam mantıklı mı? yoksa daha düşük seviyedesin vot ile hiç uğraşma kapılarını yap mı dersiniz?

yardımcı olursanız sevinirim, fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar iyi geceler,

Öncelikle VOT Kapısı Hk Ekde bulunan sekmeden kapıyı inceleyebilirsiniz.

Kapı biraz emek isteyen bir kapı hiç cephanede harcamadan'da bir şeyler kazanabilirsiniz Kamikaze 3 modülü ve Vip var ise lazer ile yapmaya kalkarsanız bitiremeyebilirsiniz zararlı çıkar veya sıkıcı olabilir :) geminizi cephane bakımından geliştirmek için faydalı fakat bir okadar'da zamansal bakımdan sıkıcı olabilir bende ilk yaptığımda baya uğraştırmıştı.

Bence Kamikaze 3 modülünü alın uridium var ise, naçizane fikirlerim bu kadar.

Keyifli Forumlar.

.Paradoks. likes this.
  3. Sayın modum konuyu inceledim

sanırım VOT 'ta 3 farklı kapı var; kolay ,orta ve zor olarak
    bu 3 kapıdan birine girdim diyelim en zoru denk geldi, uber tallonlara kadar kestim uber tallonlarda patladım sıkıldığım için) ama uber tallonlara kadar olan alabileceğim ödülleri de almış olacağım değil mi?
    Bir de patladıktan sonra tekrar kolay ve orta kapılara girebilecek miyim?

4. -Star-

-Star- User

Kolay,orta,zor diye ayrılmıyor aslında.Uber tallonların canı haritadakinden çok çok az olmuştu diye hatırlıyorum.Üç kapıda da hemen hemen aynı derecede zorlanırsın diyebilirim.Diğer sorunun cevabıysa;evet o bölüme kadar düşen cephane kutularını toplayabilirsin.

Diğer soruna şöyle bir cevap vereyim,patladıktan sonra kaldığın bölümden devam edersin.Eğer o bölümü geçemiyorsan bütün kapı haklarını kullan.İçeride 5 kez patlarsan kapı sıfırlanır,20 saat sonra ilk bölümden başlarsın.Anlayacağın gidebildiğin yere kadar git,istediğin yerde haklarını kullan,etkinlik boyunca bu döngüyü devam ettir.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

VOT'ta sizin belirttiğiniz gibi kolay,orta veya zor diye bir ayrım bulunmamaktadır. Tüm kapıların bir çok aşaması aynıdır, bazı aşamlarda ise sizin atladığınız kapıya göre gelen dalgadaki yaratıklarda değişiklik olabiliyor. Bazı aşamlarda ise gelen NPC'lerin gücü artmış veya azalmış olabilir. Buradaki konuda "Etkinlik kutusu düşmektedir" ile belirtilen aşamlarda kutuları toplayrak (kutuları toplamadan diğer aşamaya atlarsanız kutu kaybolur) ödülleri alabilirsiniz. Unutmayın eğer kapıdaki tüm hakalrınızı tüketmezseniz veya kapıyı tamamlamazsanız kapı 20 saat sonra sıfırlayanmayacaktır. Buradan kapıda düşen kutuların içeriğini ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

Last edited: Oct 16, 2018
  6. Teşekkürler modum, konuyu kilitleyebilirsiniz, iyi forumlar

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir Rica ederiz iyi oyunlar dilerim.

Keyifli Forumlar.

_ALPHA_ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.