Vpn değiştirme ve bot iftirası..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kaptan1907 tarafından 20 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaptan1907

Kaptan1907 User

Merhabalar, Cpt_nameless kullanıcı adıyla kullandığım yeni açılmış olan hesabımı Amerika Doğu 3 (us4) sunucusunda arkadaşlarımla birlikte oynamaktaydım.
    Çeşitli sebeplerden dolayı Zenmate Free Vpn uzantısı tarayıcımda aktif olarak kullanıyordum.
    Zenmate ile 5 ülke arasından seçtiğim ülkenin üzerinden internete bağlanıyorum.
    Oyunuda böyle oynuyordum.
    Ancak hesabımı açalı 3cü hafta olmuştu ki, bir gün giriş yaptığımda karşıma gelen uyarı penceresinde ''bağırarak'' belirtildiği gibi bot kullanmışım.

gemiyi 70m krediye full iris yapmıştım. bu konuyu buraya açmamın sebebi ise gemiyle en fazla 2-3 saat kendim kutu topladım başkada birşey yapmadım. kutu toplamadım bile.
    ama neden botçu denildiğini merak ediyorum?

geminin peşinde değilim

Böyle birşey mümkün mü ? Vpn kullandığım için farklı ülkelerden giriş yapıyor gözükebilirim, ama bu benim bot kullandığım anlamına gelmez!
    Geminin başkanlık ettiği serverin en büyük Türk klanı dağıldı, chatte kaç defa ingilizce konuşmamıza rağmen kickler ve banlar üzerimize yağdı. Bize bildirilen ban sebebi ise chat sadece ingilizce içinmiş, fısıldamalar dahilmiş. Zaten raidcall kullanıyoruz, chatte de yabancılarla konuşuyoruz.
    Amerikalılar resmen ırkçılık yapıyor!!

Şimdi Türk görevlilere sesleniyorum, bunun peşine düşün.
    Yemişim 8 iris gemiyi

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Aynı açıklamayı id ve server bilgileriniz ile birlikte lütfen supportta yazınız. Bizlerin sizin hesabını inceleme yada bir müdahale etme gibi bir olasılığımız yoktur.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.