vru şirketine yapılan kıyaklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

evet tr6 da canımızı bezdirdi bu şirket aadmin bu şirkette özel bişeyler mi yapıyor bilmiyorum ama vuruşları en ezikleri bile 200k nedir dalga mı geçiyorsunuz etkinlikleri saymıyorum bile oyunun dengesini sağlamakta neden zorlanıyorusunuz oyun açıldığından beridir tr1 tr2 de olsun tr6 vrululara yaptığınız kıyaklardan gına geldi resmen oyunu bırakma düşüncesindeyim böyle devam edecekse

WolfWar bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Video olarak kanıtınız varsa support'a bildirebilirsiniz. Ayrıca uçuş düzenleriden dolayı da vuruşlar yüksek olabiliyor. Bir de hasar veren etkenlerin hepsi toplu olarak gözükebiliyor. Yani x4 + RSB + tekli roket + 5'li roket hasarları bazen birleşebiliyor.

İyi forular.

3. WolfWar

WolfWar User

Haklısın tr1 deyim ve VRU da birşey var fakat bunu hemen adminlerin üzerine atmamak gerek kıyamet modumun dediğin gibi x4 + rsb + seprom + roket atar 5 li + elit roket + güçlendiriciler + burgu oluşumu + pet ile 200k ya çıkabilir. Daha da unuttuğum birşey yok heralde :D

4. Optimus312

Optimus312 User

normal havocsuz 202k vuruyorsa demekki havoc olsa kaç olur çift güçlendiricisiz bide sözde 4.386 kişiler 4.380 i 150-350k arası rahat vuruyor bide benim full havoc seprom burgu maximum x4 60k hadi uçuş düzenleri aynısını açıyorum su gibi kalkan ve dp gidiyor aralıkla 62k vuduğumda adamın bırak dp inmesi kalkanı yarıya inmiyor gerçi bu son yazım yok stres sinire gerek yok bırakmak en mantıklısı konu kilitlenebilir

5. 202 vurması gayet dogal havoc %10 etkı yapıyo yanı havocları olsa 230 cıvarı vurur az bıle vurmus bunlar suankı duzenlerde ımkansız deil 200 ustunu artık ınsanlar az goruyo 300 normalleşti tabı bazı oyuncular hala eskı sıstem dusundugu ıcın herseyde bug yok program derse ortaya forumda konular gorubılıyoruz :)

6. Optimus312

Optimus312 User

sadece apis li ve havocsuz 200k vurma ihtimalli full lf4 l16 dimi bunda o da yok zaten full olanları saymıyorum bile kendi şirketimin albayından max 147k yedim vrunun kurmay binbaşından 286k dram

Son düzenlenen: 27 Ekim 2015
  7. Merhaba ,

Oyunda minimum ve maksimum vuruş aralıkları var. Ayrıca vuruşu arttıran etkenlerin hepsi birleştiğinde baya yüksek değerlere çıkabiliyor. Yukarda yazdığım gibi flash player kaynaklı olarak bazen vuruşlar birleşebiliyor. Yani x4 ile 60k + rsb ile 90k = 150k yapıyor zaten. Tekli ve çiftli roketler ile 200k olabilir.

Eğer illegal program kullandıklarından eminim diyorsanız kanıt olarak video çekip support'a yollabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.