VRU'nun derinliklerinde Yeni Bir Şirket: Jupiter Şirketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [SLK]ßOOM_R€S€RT=SLK tarafından 18 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VRU'NUN DERİNLİKLERİNDE YENİ BİR ŞİRKET: JUPİTER ŞİRKETİ (JPU)
    Evet Uzay pilotları ! Yeni Şirkete hazır mısınız?

Vru'nun derinliklerinde yeni bir şirket meydana geldi.Bu şirket daha önce Vru'nun Annasie Arkidum'un Yardımcılığında olan Jack Flev, VRU şirketinden istifa etmesiyle, VRU'dan sürgün edilmişti.Jack Flev, şimdi ise VRU EIC ve MMO'ya karşı yeni bir şirket oluşturdu.Bu şirketin Adı Jupiter Şirketi Jupiter gezegenini ele geçiren General Jack Flev şimdi ise şirketini kurarak, seni bu teknolojik ve güçlü Şirkete seni bekliyor!
    Üstelik Şirket değiştirme , 10 gün boyunca ücretsiz kalacak, ve şerefler düşmeyecektir.

JPU Şirketine Sende Katıl !

www.DarkOrbit.Com Yenilenen Reloaded yenilenen yeni şirketiyle Daha çok evrene yayılıyor!

Anlatım her şey benim yapımımdır.MMO-EİC-VRU kaç yıldır bıktık artık, yeni reloaded'e yeni bir Şirket'te isteriz.Anlatım her şey bana aittir!

2. SDF (Saturn Diamonds Facility) görselleri dolaşıyordu etrafta önceleri ... söylentiye göre gelebilirmiş de.

Bekleyip görelim.

3. Prophecy

Prophecy User

Olabilir aynı şirketlerden sıkıldık

4. Daha fazla yorum yok mu ? :S

5. Paralel bi evrenimiz var Satürn. Onun üzerinden gidilse daha iyi ve oyun hikayesine uygun olur. En azından Kronos kapısını aşıp evrenimize sızmanın yolunu buldular falan filan.. :)

6. olabilir.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.