VS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KingLeonidas37 tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar çogumuz bu oyunu sevdiğimiz için yıllarca oynuyoruz . Ben ilk defa bir fikrimi paylaşacagım . Bence dikkate alıp okumalısınız yazdıklarımı hak vereceğinizden eminim.
    Ben bu oyunu 7 senedir oynuyorum . Çogu serverda oynadım ama cogu oyuncular adil oynamıyor. Ve bunun uzerınde dusundum ve vs harıtası yapılsa hıc fena olmaz .
    Ve ödüllü olabılecegını düşünüyorum . Mesela bana biri vs teklıf ettı . Ben vs sını kabul edıyorum . Bizi belirli bı sure (10-15sn) sonra teke tek baska harıtaya atıcak . Normal bır harıtanın yarısı kadar olmalı harıta . Ve vs harıtasından cıktıgımızda kazananın kaybedenın üstte ismini yazsa daha iyi olur . Hemde bu chatte cok konusan adil oynamayan oyunculara en azından bır sus payı verırız.
    Sizde eminim bu oyunu adil oynamak istersınız . Aramızda çok kişi var tek gel diyip 3-5 kişi kamudan cıkan . Benim demek istedıgım . Ödüllü bır vs harıtası yapalım bu oyuncular ıcın gercekten cok iyi olacaktır.

Kural 1 - 18 level ve ustu katılabılır .
    Kural 2 - Bir level üsttün ve bir level altındakı kişilerle ( misal 20 levelim 19-20-21 levelle vs atabılırım)
    Kural 3 - Herkes istediğini kullanabilecek
    Kural 4 - Pet yok
    Kural 5 - Katılma ucretı Min 1000 uri max 10000 uri ( ve kazanan tarafa aktarılıcak uri)

2. KARANLIK

KARANLIK User

Ben pek olumlu bakmıyorum.Bu haritalardaki çatışmaların önünü kesmiş olur.İyi forumlar.

3. haritada ki çatışmadan kastın ne , kendi şirketinle olan vs lerde güzel bi olay olur tabiki eğer düşman şirketin çatışmasını değiştirmez.

KingLeonidas37 bunu beğendi.
  4. Belirli gunlerde yapılabılır . Mesela persembe gunu sadece o etkınlık olur etkınlık oyunu gıbıde yapabılırler . Bunun üzerine calısılabılır . Hemen olumsuz dusunmeyelım daha degısık tavsıyelerde bulunalım. iyi forumlar sizede

5. Bu vs denen şey ekmek arası oluyormu acep:D5 senelik oyuncuyum hiç VS atmadım tutarım ya keserim ya kesilirim.

6. Tr serverlarında genellıkle karsımıza cıkan bı sorun bu . Süreklı argo konusuluyor ve ılerı derecede kufurler edılıyor . Bunların yerıne kozlarını bı harıtada gostersınler hile yaparak degıl . 1 kişiye 3-5 kısı degıl teke tek olsun . Sanırım bu yoruma olumsuz baktıgına gore sende 1 kişiye 3-5 kişi toplanıp kesenlerdensin !

7. Prophecy

Prophecy User

Pek hoşuma gitmedi

8. olumsuz

9. oz amn herkezs uri kasr yan açr açıp çozum bul

10. dosbağa

dosbağa User

millet yan çarına vs teklif eder kazanır geliştirlmeli güzel fikir mesela takım imha haritası gibi olsa rastgele belirlense ve belli günlerde olsa güzel olur

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.