vur kaç gemisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve neor tarafından 19 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

en iyi vur-kaç gemisi

1. Lightning Vega

46,7%
  2. Pusat

46,7%
  3. Tartarus

6,7%
  1. neor

neor User

pvp de vur-kaç yapmak için, cyborgdan kaçsın ve hasarı iyi olsun istiyorum
    lightning, pusat ve tartarus arasında kaldım
    indirimlerle;
    pusat 175k uri
    tartarus 140k uri
    lightning 1 milyar kredi

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Hız ağırlıklı bir gemi istiyorsanız PUSAT öneririm. 370 bazal hız ve 12 jeneratörün slotunun yanı sıra 16 adet lazer slotu yüksek hasarlar vermenizi sağlayacaktır.

İyi forumlar.

neor ve ⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem V-lightning'ten yana olacak, yeteneği ile birlikte en kötü durumlardan rahatlıkla çıkabileceksiniz.

Tartarus eski hızına sahip değil ve hastalık lazeri ile rahatlıkla etkisiz hale getirilebiliyor. Pusat ise DP dezavantajı yüzünden çoğu rakip için kolay bir hedef kabul ediliyor. Sonuç olarak çatışamalarda ilk siz hedef oluyorsunuz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 19 Nisan 2019
    neor ve DOROTHY bunu beğendi.
  4. DaglıAcS

DaglıAcS User

pusat herturlu en hızlısı kesınlıkle pusat 10fark atıyo lınghıge

neor bunu beğendi.
  5. hocam bende pusat kullanıyorum ancak pusatı spartanların ve çift dp destekli oynuyorsan oynamanı tavsiye ediyorum çünkü güve ile havoc dizersen 210 k dpsi oluyor ve avcı oynadıgın için, kenardan geçen herhangi bi gemi sana tek bir rsb atsa patlarsın muhtelemen, tepki verebilmek için dp önemli yani, lightning buz ve hastalık kullansalar dahi kaçmanı saglıycagı için güzel ancak hasar bakımından çok aşağıda kalıyor bence bu sornun cevabı senin geminin durumu nasıl olmalı, kendi hangar durumunu yazarsan daha cok yardım bulabilirsin

neor bunu beğendi.