Vuruş Artırıcı Hile ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kaldırılmalı Mı ?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu aralar yeni bir şey mi bilmiyorum adam tam kesilicek kalkanı bitiyor pet veya mayın yok adam bir anda 100 k vurmaya çalışıyor (Özel bombada kullanmıyor ?)

yani 30 k vuran bir anda 100.000 k vurmaya başlıyor ben bunu anlamış değilim

adam benim canımı su gibi içip bitiriyor...

Ki adam her seferinde 100.000 k 70 k vuruyor sadece ucb ile... yani 30 k vuran adam bunu nasıl yapıyor ? (RSB karıştırmıyor sadece ucb)

Benim anlamadığım adam konfigrasyonda değiştirmiyor ? 30 k dan bir anda 100.000 k nasıl oluyor şaşırdım...

Lütfen bu hileciler oyunda düzeni bozuyor BOT kaldırdığınız gibi bunlarıda kaldırmanızı istiyoruz...

Son düzenlenen: 26 Ekim 2014
  2. Aynen bende tak kaççam adam 100 k sıkıyo kaldırılmalı oyunun hevesi kaçtı

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Deliliniz ile birlikte supporta yazabilirsiniz.Ancak konfigrasyon değiştirmediğini nasıl anladınız acaba ?

İyi forumlar

4. Konfi değişildiği zaman kalkan azalmışsa diğer konfide doludur bu belli eder konfinin değişiğ değişilmediğini modum bilmeniz gerekir. :)

5. Merhaba ,

Flash player kaynaklı bazı şeyleri fark edememiş olabilirsiniz. İlk saldırdığı zaman vuruş konfigürasyonunda olmayabilir bu nedenle ilk zamanlar 30k civarı vurup daha sonra vuruş konfigürasyonuna geçip tam vuruş gücüne kavuşmuş olabilir.

Eğer şüpheniz varsa gerekli bilgiler ve kanıtlarınızla support'a bildirebilirsiniz. Her 30-40k vururken 90-100k vuruşa çıkan hile olmaz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.