Vuruş arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 8 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar.
    Gemim 20 Lf3 8 İris. şu anda 21lik kalın sıkma sistemi seprom bekliyorum 19 argeyim ama şu anda 13. Sonra 24e tamamlicam.
    Droitlerim 5. seviye 3 tanesi kalanı 1. seviye. Enforcer kullanıyorum.
    Vuruş gücümü nasıl arttırabilirim.
    Lf3lerin hepsi droitlerde artanı gemide bastiondan enfrocere geçtim ama vuruşum değişmedi hala en fazla 4600 vuruyorum (Oyuncuya). 1. seviye droit yerine gemiye koysam daha çok vururmu

2. lf3 sayın az önce lf3 sayını artır. ya da kutu alıp lf4 arayabilir. apis ve zeus alırsan vuruşunda önemli derecede etki olur. havoclarını fullersen de artıi olur.
    lf3 sayını 31e yükselt. 31lf3 = 4650 buna seprom-havoc-tasarım-arge-güçlendirici-uçuş düzenini eklersek gözle görülür bi artış olacaktır.

3. yaklaşık olarak hergün lf3 alıyorum havoc dersek palada bi kaç savaş var kesim yaptık :D enfrocere geçtim bi kaç şeyi değiştirince vuruşum 50 arttı. Kutu birktiriyorum lf4 gününde 50 kutu açmayı düşünüyorum hem bi kaç günlük dosyasıda çıkar.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 ve .SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  4. bol bol zeta yap havoc fulle zetadan gelen anahtarlarla da kutu aç ya da biriktir özel günlerde aç.

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

ve geliştirmeleri tamamla ;)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.