Vurus cok az

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MiiniixMiiniix tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selma arkadaslar,

benim gemi full LF4 (45 tane) hepsinde Seviye 16.
    Havoclar full
    Guclendiriciler var
    arge 45
    Seprom var
    Cerrah var

ama x4 ile en fazla 80k ve rsv ile en fazla 118k vuruoye neden okadar az ?

tesekkürler :)

2. Merhabalar;

Hangi uçuş düzenini kullanıyorsunuz argeniz 45 ama nasıl dağıttınız savaşargesi olarakmı?Güçlendiricileri %20 olarak alıyorum?

İyi forumlar.

3. Ucus düzensiz denedim.. savasargesi yapdim evet 20% hatta 30% Kappadan gelen güclendirice var..

kimse yokmu cevap verecek ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2015
  4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Gemi vuruşlarınız bazen sizin veya rakibinizin görmüş olduğunuz gibi olmaya biliyor bu tamamıyla flash player ile alakalı bir durumdur.

Bu durumun bir sorun olduğunu sanmıyorum isabet sayıları bazen flash playerden dolayı üst üste toplanıp gösterildiği gibi tek-tek veya
    hatalı toplanmış bir şekilde yazılabilir, bunun oyunla bir alakası yoktur bilgisayarınızın özelliklerinden kaynaklanan flash player sorunudur.

Yinede sorunun ayrıntılı kontrolü için support ile iletişime geçebilirsiniz.

Farklı bir sorununuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.