Vuruş damagesi ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrBodom tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrBodom

MrBodom User

Merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum,daha doğrusu nereye açacağımı bilmiyordum umarım doğru yerdedir. Benim sorum şu olacak. Ekipmanlarım;

33 tane Lf3 Lazer. (10 tanesi 5. seviye)
    3 tane Lf4 Lazer.
    5 tane iris,3 tane Flax, 2 tane havoç diroit tasarımı.
    Gemi = Goliath, Tasarım = Spectrum.
    Arge = 11

Gemi gövdesi I = 2 Arge
    Mühendis = 1 Arge
    Kalkan enerjisi = 5 Arge
    Kelle avcısı I = 2 Arge
    Roket Uzmanı = 1 Arge.

Lf4 ve 5.seviye Lf3'leri diroitlere taktım. Düşük seviye Lf3ler gemide takılı.

Arkadaşlar bu ekipmanlarla beslemesiz ben 4 k vuruyorum tallona. Uridium ve credits açısından tallon çok avantajlı fakat geç kesiyorum ve çok cephane gidiyor,vuruşumu nasıl arttırabilirim? Başkalarının vuruşlarına bakıyorum 10 k,12 k,20 k,belki bu ekipmanlarla bu kadar vurmam imkansızdır fakat daha arttıramaz mıyım vuruşumu? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum,teşekkür ederim.

2. Merhaba,

Seprom veya promerium besleyebilirsiniz, %20 hasar artaran burgu uçuş düzenini satın alıp onu kullanabilirsiniz.Bunların haricinde uber haritasında uber yaratıkları kesip güçlendirici bulabilirsiniz fakat bu güçlendiriciler genelde 1 saatlik olduğu için fazla işinize yaramayacaktır.

İyi Forumlar

MrBodom bunu beğendi.
  3. MrBodom

MrBodom User

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Arge'yi farklı yönde geliştirmem gerekiyor mu peki? Önerebileceğiniz Arge dağılımı var mı?

4. Merhaba,

Savaş argesi mi istiyorsunuz kasılma argesi mi , kutu toplama argesi mi :)

Benim şahsi hesabımda 45 arge olduğu için hem savaş argesi hem de yaratık argesi yapabildim.Arge sayınızın da önemi var.

İyi Forumlar

5. MrBodom

MrBodom User

Daha çok vurabileceğim bir Arge dağılımı istiyorum,Yani vuruş damagemi arttıracak bir dağılım.

6. Merhaba,

Oyunculara daha fazla vurmanızı sağlayan ar-ge ;

2 tane gemi gövdesi 1
    1 tane mühendis
    2 tane kalkan enerjisi
    2 tane kelle avcısı 1
    3 tane gemi gövdesi 2
    5 tane Kalkan sıklığı
    3 tane ayarcı
    3 tane kellen avcısı 2

Yaratığa daha fazla vurmanızı sağlayan ar-ge ;

2 tane gemi gövdesi 1
    1 tane mühendis
    2 tane kalkan enerjisi
    2 tane kelle avcısı 1
    2 tane acımasız 1
    2 tane roket uzmanı
    5 tane uzaylı avcısı

Ama bana sorarsanız sadece vuruş değil, kalkan da önemli verdiğim argelerde kalkan argesine az verdiğimi belirtmek isterim.

İyi Forumlar

7. MrBodom

MrBodom User

Teşekkür ederim. Yaratıktan kaçarak kalkan eksiğini halledebilirim. Benim için önemli olan tallonları daha kısa zamanda kesebilmek. Bu şekilde kredi ve uridium daha rahat kasabileceğim. Gelişimimi biraz ilerlettikten sonra zaten Arge dağılımını tekrardan değiştirmeyi planlıyorum. Yardımın için teşekkür ederim.

8. Merhaba,

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ,

Gerekli cevapları aldığınız zaman konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

9. MrBodom

MrBodom User

Teşekkür ederim,konuyu kilitleyebilirsiniz.

10. Merhaba,

Bol uridiumlu oyunlar :)

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.