Vuruş Değeri Düşürülmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •๑۩۞ŠŤĀŘ۞۩๑• tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalı mı?

1. Evet

16,2%
  2. Hayır

75,7%
  3. Geliştirilmeli

5,4%
  4. Kararsızım

2,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. belli seviyelerde olabılır 16-17 seviyeyi geçtikten sonra düşebilir belki ama düşük seviyelerdekiler kasılamaz

2. buzmavi

buzmavi User

Oyunun bir dengesi var vuruş değerleri düşürtülürse denge için başka değişikliklerde gerekir yoksa oyun sizler için daha zor hale gelir...Bana göre kötü bir fikir...

3. Genede buna bir ayar atılması gereken bir konu.

4. Ya olmaz böyle birşey abuk sabuk şeyler yapmayın neymiş efendim lazerlerin vurusu düşecekmiş biz hiç emek harcamadıkmı bunları yapmak için . Abuk sabuk şeyler yapmayın lütfen !!

5. PsYcHo81

PsYcHo81 User

değişen bir şey olmicak ona göre npc canlarıda düşürülür sadece gemi dp leri aynı kalır:D

6. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad::mad: :mad: :mad: :mad:Bu yaptığınıza alçaklık derler hem lf4 uridiumla satılsın yok ihaleye gelsin yok 250 vursun diyin, hem de millet lf4 leri fulleyince haritada 300 k görürsünüz diye uyarmamıza rağmen kafa tutun. çok iyi oldu size haritalarda yiyin 250-300 k tek atsınlar size çok da iyi oluyor :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

7. kaçmak istyorsan git vega al spearhead al

8. Hayır neden düşürülsün? Biz bu vuruşlara ulaşabilmek için uridyum harcadık kaç saat gece kastım ertesi sabah erken kalkmam gerekirken.. Kendi çıkarlarınız için başkalarının emekleri boşa sayılamaz. Sizde kasın herkes eşittir. Herkesin yapabildiği şey kasılmak. Sadece sabırlı olmanız lazım.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Konu gereğinden fazla olumsuz oy aldığından ve amacı dışına çıkıp tartışmaya gidebileceğinden konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.