vuruş gücü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 4 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tgs781

tgs781 User

selamünaleyküm herkese iyi oyunlar. en ful vuruş gücü yüksek bir geminin tüm destekler ile azami vuruşu kaç k dır?. 400k yı bulur mu? eğer bulursa 2 saniyede bir gemiyi rahatlıkla kesersin hiç savunma fırsatı bile vermeden. bu da oyunda huzuru bozar. verilen cevaba göre bir şey paylaşacağım gerçekçi cevabı adminlerimden bekliyorum.

2. ɴeвυlα

ɴeвυlα User

450 max hasar rsb ucb uber roket plt3030 ile burgu cyborg spartan full destek 8 kişilik hasar desteği ile 600 görebilir full magma şart onu yazmayı unttum

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hasar işi göreceli olarak değişebiliyor, full magma olan biri örenk 400k vurur full hiper olan biri 300-350k vurur ful geliştirmeli kararsız bazen 350k bazen 450k bulur benim gözlemlerim bu şekilde başka oyuncular kendi görüşlerini yazabilir .

Konuyu uygun bölüme taşıdım oradan daha nitelikli cevaplar alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. tgs781

tgs781 User

teşekkürler adminim bu vurş gücüne karşı nasıl bir savunma önerirsiniz iyi bir savunma yapmazsanız patlarsınız.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İnsta kalkanı kullanmak geminizin 3 saniye boyunca hasar almamasını sağlar. Bundan ilave PLD-8 roketi kullanmanız düşmanın lazerlerinin isabet oranını düşürür ve sonuç olarak hasar almazsınız.
    Düşmandan veya vereceği hasardan kaçmak için kullanabileceğiniz en değerli silah EMA (EMP-01) dalgasıdır. Düşmandan kaçmak için buz roketin ve ardından EMA kullanın. Düşmana ateşi kesin ve hızlı bir şekilde kamufule CPU'nuzu kullanın ve rakipten uzaklaşın\kaçın.

İyi forumlar.