VURUŞ GÜCÜ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve chicharito47 tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar aegis gemim var ben bunun vuruş gücünü en güçlü hale getirebilmem için neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...

2. Merhaba ;

Bir konfigürasyon örneği mi istiyorsunuz?

3. evet bide vuruş gücümün 68K gibi vurması için neler yapmalıyım

4. Konfilerinizden birisi ;

Jeneratörler full kalkan, Diroitler full lazer olduğu taktirde o halinizle vurabileceğinizin en fazlasını vurursunuz.

Vuruş arttırma yöntemleri ;

Güçlendirici
    Seprom beslemeli lazer
    Gemi tasarımı (Aegis Elite)
    Uçuş Düzeni (Kıskaç,Bariyer,Yarasa)
    LF-4
    Öğe geliştirmesi

5. benim ki elite uçuş düzenim kalp seprom beslemeli 18lf3 var ama vuruş gücü 3K lf4 alabilmem için kapı açmam lazım ama bir kapı kaç gg ile açılır ve taktiği nedir onuda bilmiyorum bu konudada yardım edebilirseniz sevinirim

6. ilk epilsayon yapınca 1lf4 verio ondan başla derim . kalp uçuş duzen %5 hsar azaltır vuruş azltan bir etken 18lf3 az bir rakam en yakın zamanda 31 yapmalısınız vede arge puanınız yukseltmeniz gerek

7. teşekkür ederim yardımın için peki ben en kolay nasıl kapı açarım tahmınen kaç gg lazım

8. 1500 gg diolar ama ben topladıgım dierk basıyorum seri olsam haftada max 2 kapı açarım

9. peki teşekkür ederim bende 1500gg yi toplar basarım artık ..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.