Vuruş Hesaplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nurißerk tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nurißerk

Nurißerk User

İyi Günler arkadaşlar, TR5 de yeni bir çar alarak oyuna başladım fakat aklıma takılan bazı sorular var :) Bugün görüyorum ki rsb ile 180k vuranlar var, Bu da x1 ile 30k demek oluyor :D Anlayamadığım şey ise x1 ile 30kyı nasıl vuruyorlar ? Lf4 - İris Etkisi - Tasarım Etkisi - Destek etkisi gibi şeyler nasıl hesaplanıyor ? Bana yarıdmcı olabilecek var mı ?

2. x4 ile rsb karıştırıyolar kardeş kesin anda klanındakiler patlatıyodur mmo musun

3. hesaplayacak olursak ki ben önceden hesaplamıştım x1 sanırım max 27 k vuruluyor ama ben damage videoları ilzerken birde ne göreyim pat 383 k vuruyor adam şaşırdım valla bana 5 kişi daldı anca 223 gördüm :D

4. Bazen oyun kasınca -yavaşlayınca- 2 vuruşu bir kerede gösteriyor. Örneğin iki kere 90k vurmuş ama oyun yavaşlayınca ikisini bir arada 180k olarak gösteriyor.

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Bu bahsettiğiniz vuruşa roketler de dahil oluyor üstüne bir de oyununun kasması veya vuruşların üst üste gelip bir arada hesaplanmasıyla yüksek vuruluyor.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.