Vuruş rekoru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

o bile olmaz x4 +rsb+uber roketatar(kırmızı olan) + bdr roket +pet olsa bile
    en fazla 350k civarı çıkar 900k imkansızdır bir şey var ama ne?

2. o rakam flash player hatasından kaynaklanmış.o zamanlarda o rakamı bir vengaya vurdunmu tek yemesi lazım , o video yu biliyorum o damage den sonra tek yemiyor venga . muhtemelen çıkan rakamda hata oldu flash kaynaklı

3. Sayın modum bu saydığınız malzemeler ile bile bu rakama çıkması imkansızdır.

Çıkacak en yüksek sonuç kesinlikle 400k hasarı geçmeyecektir.

4. Merhaba ,

Arkadaşlar zamanında flash player kaynaklı bir sorundan dolayı vuruş değerleri normalin çok üzerinde gözüküyordu. Hatta 1.500.000 vuruş yapmış gibi gözüken video izlemiştim.

İyi forumlar.

5. MaXiMuS

MaXiMuS User

yahu 903 k vuruşmu olur :D kandırdım ben sizi :D ama o vegaya tek attım,fotoğrafı çekmek için vidyoyu yavaşlatmıştım veganın patlaması sırasında çektim :)
    not:

Son düzenlenen: 13 Aralık 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  6. Biliyordum ki.

İlk yorumda da dediğim gibi keşke o kadar vurabilseydim diye :)

Ama orada 2 defa mutsuz yüz yapınca dedim 2. yorum farklı olsun ;)

Ama yinede sağlam vuruyormuşsun.

7. MaXiMuS

MaXiMuS User

Teşekkür ederim :)
    Beslemesiz gez ama besmelesiz gezme :D

8. CİLΛ

CİLΛ User

beslemesiz roketsiz düz diroid x1 5.5k :D

9. samettt

samettt User

x4 : 84 k
    sade lazerle

rsb: 117 k

10. Bu güncel gemimden , TR2. 35 LF-4(16), Çift Vuruş Güçl., Kıskaç, Referee, Full Havoc
    Bu da 1,5 sene önceki İskandinavya2 serverındaki gemimden. Çift Güçl., Referee, 21 LF-4(16), Kıskaç, Full Havoc

11. Maximus Trolololo Report :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.