vuruş saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTİMUSPRİME123 tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim goliath 15 tane lf3 var bunun 10 tanesi seviye 5 diğer 5 seviye 1 diroitlerimde 16 tane lf2 var ve bunun 10 tanesi seviye 2 ve ben 2500 vurduğumu gördüm bana bunun açıklamsını yaparmısınız ve artı %5 ekstra hasar tasarımı var

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Vuruşlar stabil değildir hiç bir zaman ve vuruşunuzu artırmak istiyorsanız lf2 ler yerine lf3 alın ve geliştirmeler yarım olduğundan dolayı vuruşlarınızdaki değerler daha çok değişmektedir.

İyi Forumlar

Rehber bunu beğendi.
  3. viper1903

viper1903 User

vuruş sistemi karanlık bir kuyu gibidir :) ayrıca sabit değildir her gördüğün seni yanıltmasın diroid uçuş düzenleri bile fark ediyor. Bazılarında daha stabil olurken bazılarında çok dalgalanma oluyor.

4. Merhaba ,

Arkadaşlar çok basit bir yolu var aslında. Gemi'deki bütün lazerleri çıkartıp bir ne lazer koyup npc'ye ateş edin ama kolay patlamayan bir şey olsun. Hasar değerleri minimum ve maksimum arasında gidip gelecektir.

LF-3 lazeri için maksimum değer standart olarak 150 'dir. Fakat minimum değer olarak 120 civarına kadar inebilir ortalama 130 civarıdır.

LF-4 lazeri için maksimum değer standart olarak 200 'dür. Fakat minimum değer olarak 170 civarına kadar inebilir ortalama 180 civarıdır.

Ortalama bir gemi ve x1 cephanesi ile hiç bir destek olmadan standart olarak 4.000-6.000 arası vuruşunuz olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.