Vuruş Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by £$GoldenPersia£$, Jul 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar 1 lf4 40 kadar lf-3 24 arge 8 ırıs apis ve zeus var. Millet beslemesiz 8 ırısle beslemesiz 5000 vuruyom diyor. Ama benim vuruşum 5000 e nerdeyse hiç çıkmıyor hatta 4000 in altına bile düşüyor. Normal mi?(Diroitler ve gemi full lazer)

2. senberk99

senberk99 User

Aegis misiniz?Aegis ise dogru olabilir.Fakat goliath ise farkli seyler soyleyecem.Gemi turu nedir?

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bahsettiğiniz kişilerin irisleri 16. seviye olabilir ya da güçlendirici kullanıyor olabilirler.Lf4 sayılarını biliyor musunuz acaba ?

İyi forumlar

4. Kullandıkları Diroit Tasarımları (Burgu,Kıskac,X Oluşumu) Gibi Tasarımlar Kullanıyorsa Vurması Normaldir Şahsen Ben Aegis ile Burgu Kullanıyorum 4.5k 4.7k civarı vuruyorum ve 3 4 lf3 eksigim olmasına rağmen (hiç lf4 yok)

5. Merhaba ,

Dizilimlerdeki ufak bir fark , uçuş düzeni , İris yada lazer geliştirme yapıldıysa bu tür farklar olabilir. Ayrıca oyunda her zaman maksimum vuruş olmuyor. Yani diyelim ki minimum 4k vuruş maksimum 6k vuruş olsun. Bunların ortalaması yani 5k civarı genel vuruşunuz olur.

İyi forumlar.

6. pytan

pytan User

Dizilimlerde ki fark derken ne demek istediniz , nasıl olursa daha fazla vururuz

7. Gemi goli

Gemi goli ama vuruşun 4000 den aşağı düşmesi saçma değil mi?

Last edited by moderator: Jul 24, 2015
  8. Merhaba ,

Mesela gemiye LF-3 koyup droid'lere LF-2 koyarsanız çok fazla artış olmaz. Fakat LF-2'leri gemiye LF-3'leri droid'lere koyarsanız daha farklı olacaktır. LF-4 varsa gemiye koymaktansa droid'lere koymak daha iyidir. Çünkü kanatları açılmış 6. seviye olduğu zaman içine koyduğunuz Lazer'ler %10 daha fazla vuracak ve içine koyduğunuz kalkanlar %20 daha fazla kalkan gücü verecektir. Ayrıca uçuş düzeni , vuruş tasarımı , vuruş arttıran destek v.b. farklılıklar olabilir.

LF-3 her zaman 150 vurmaz maksimum vuruşu 150'dir. Eğer gemiye sadece 1 tane LF-3 koyup npc'ye ateş ederseniz 130-150 arası değiştiğini görürsünüz. Ortalama olarak ise 140 civarı vurur.

İyi forumlar.

9. Saolun. Konu kilitlenebilr.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Adminimizin yerine rica ediyorum :) İsteğini üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.