vurus sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve prens005 tarafından 11 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. prens005

prens005 User

admin dun gelistirme indiriminde 20 lf4 13 level yaptim diger 15ini 16 level yaptim vurusumda hic degisme yok supportami yaziyim bi ilgilenirmisiniz
    venom,burgu,seprom besleme, ful havoc,ful lf4 20tanesi 13 lvl 15 16 lvl ,100/10 vurus destegi ile vurusum x3 ile 35-48 k arasi bi sorun var gibi bi ilgilenin ona gore caresine bakiyim

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sıfırdan mi gelişirdiniz hepsini? Sıfırdan geliştirmiş olsanız dahi vuruşunuz normal görünüyor. Beklenti yüksek olabilir ama ortada bir sorun yoktur.

İyi forumlar.

3. prens005

prens005 User

adminim 20 tanesini 0dan 13 level yaptim dun gelistirme indirimi saatinde geri kalanlar 11 leveldi onlarida 16 yaptim ama az vuruyorum 35 lf4 16 level olunca en az 60 vurmam gerekmiyomu

4. sorun vuruşunun yüksek olması için yaratık argesi ve kelle avcıları artı ayarcıyı tamamlaman ve semprom kullanman halinde ortalama beyaz ile 80,90 çıkıcak vuruşun destekle 110,000 bunlar mevcut ise yinede 50,000 civarı ise kesin sorun vardır

5. tabiki arge çok farkettirir

6. prens005

prens005 User

tamam tesekkur ederim savas argesine donup tekrar deneyecegim iyi forumlar hepinize

7. tantana3

tantana3 User

arge sıfırlama bişey değişmez haberin olsun.

8. Çok yazık olmuş harcadığınız uridiuma zaten yeni LF4'ler gelişmeli gibi vurduğu için onlar biriktikçe bu yaptığınız boşuna olacak. Tercih meselesi tabii ki.

Konuya dönecek olursak zaten 15 tanesi 11 levelmiş hepsini sıfırdan geliştirseydiniz vuruşunuz %6 artacaktı. Ama zaten bir kısmı yarı gelişmiş olduğu için şu an ki vuruşunuz yaklaşık %3-3.5 civarı artmalı. Yani 50.000 vuruyorsanız 51.500 - 51.750 vuracaksınız. Vuruşunuz çok artmaz yani.

9. arkadaşlar yanlış yönlendirmeyin yeni lf4 ler pvp de 212 vuruyor normal haritada 200 vuruyor eski lf4 ler zaten geliştirmesiz 200 vuruyor geliştirmelisini siz hesaplayın artık artı argeler semprom destek normal geliştirilmiş lf4 garanti ederim gemi hasarınıda eklersen minimum 90,000 ila 110,000 vurur x4 le

10. prens005

prens005 User

kafam karisti simdi arkadaslar arge yapmiyimmi yani vuran nasil vuruyo ful 16 lvl lf4le

11. kardeş benim gemim ful normal lf4 lerle 16 seviye ve bu dediklerimle 90 ila 110 görüyorum gerisini sen bilirsin geliştirilmiş normal lf4 lerle
    ful lf4 16 seviye
    arge kelle avısı + ayarcı ve yaratık avcısı ful
    destek b01 ve b02
    semprom besleme
    gemi özelligi yüzde 10 hasar
    droit tasarımı spartan

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2018
  12. prens005

prens005 User

anladim su durumda onerin nedir bana farzet hepsini 16 yaptim argemi savas icin duziyimmi

13. argeni ihtiyacına göre kullan savaşıcaksan savaş kutu toplucaksan kutu dizilişi o senin tercihin ama şunu söyleyebilirim gemini fullemeden savaşma çünkü ezik kldınmı sogursun

14. ELYSIUM

ELYSIUM User

Pvpde vurmuyor, pvp dediği oyuncular hangi harita olursa olsun farketmez. Pve dediği de yaratıklara vuruş :)

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  15. Sadece PvP haritalarında diye bir yazı yazmıyor temel hasarı 16sv LF4 ile aynı 212.
    Magma sondası 212'nin üzerine ekstra olarak oyunculara hasarı arttırıyor.
    Yansıma sondası 212'nin üzerine ekstra olarak yaratıklara hasarı arttırıyor.
    Hiperplazmoit %0,5 DP veriyor.
    Yani normal LF4'ü geliştirmek kayıp bu durumda ARDAUBERARDA nın dediği gibi.

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  16. kardeşler hatalısınız ama peşine düşmeyecem sadece maliyetin bir kısmını yazim anlayın
    ( birleştirde )
    günlük dosya 300 uri çarpı 45 eşittir 13,500 tane dosya 4,050,000 uri yapıyor
    45 tane geliştirilmemiş lf4 45 çarpı 4 eşittir 180 hades veya kappa yapmak lazım
    biefon 350 çarpı 45 eşittir 15750 tane her cubiden 1 tane 5 haritalarında yaratıklardan 1 uber hartalarından 1 er tane çıkıyor
    tetrathrin 300 çarpı 45 eşittir 13500 tane görevlerden ve takvimden geliyor 5 yıl da bu
    kyhalon 160 çarpı 45 eşittir 7200 tane Tetrathrin – Galaksi Kapısı günlük Görevleri tamamlandığında kazanılır. 5 yılda bu
    hiç maliyetli diil maşallah
    takvimden çıkmasını beklersen 5 sene sürer heralde diilmi ( bu arkadaş beş yıl girip çıksın oyuna ancak gelişir ) üstelik övdügünüz kadarda yok arkadaşlar çünkü çok hatalısınız baglayıcı ile ile gelişmeyi karıştırıyorsunuz yeni lf4 leri takvim ayda bir veriyor 3 çeşidi çarp 135 ay sürüyor bu baglama digeri hemen hazır bu pratik gelişim ve sonuç artı pvp diye bir yazı yazmıyor diyosunuz hangardan geminin içine gir envanterde üstüne tıkla alta bak yazıyormu yazmıyormu

17. -Star-

-Star- User

PvP hasarı dediği Player vs Player hasarı,yani oyunculara +5 hasar veriyor her magma sondası için.Pvp haritalarında da +5,normal haritalarda da +5 hasar veriyor. PvE hasarı ise Player vs Environment demektir, bu da npclere verilen hasarı her yansıma sondası için +5 arttırır.

ELYSIUM ve (_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  18. he kardeş allah kolaylık versin

19. Oyunu öğrenip ondan sonra suçlamalar yapınız. Arkadaşın dediği gibi PvP = Player vs Player, PvE = Player vs Environment yani birisi oyuncuya hasar verir diğeri ise yaratığa hasar verir tüm haritalarda.

Arkadaşın dediği gibi

Bu mantıkla baktığınızda gelişmemiş bir hesap için normal fakat ileride gemisi güçlendiğinde tüm malzemeler elinde zaten hazır olacak ve kimse de kolay kolay birleştirmeden kasmıyor zaten. Herkes kapılardan, etkinliklerden ve giriş ödüllerinden LF4 topladı. Tüm bunların yanında %6 vuruş almak için milyonlarca uri harcamanın neresi mantıklı?

Bir de geminizin 110.000 vurduğunu iddia ediyorsunuz. Oyunda hangi gemi zehir kullanmadan 110.000 vurabiliyor? Oyunda en yüksek vuruş Sayborg'a aittir o da eski geliştirmeli LF4 ile 98.000 yeniler ile yaklaşık 100.000'dir.
    Bakın 35 tane gelişmiş Sarı LF4'lü full bir goli geminin dış destekler hariç %20 destek ile vuracağı rakam maksimum 91.000 civarıdır. Bu vuruş için Droit ile Lazer geliştirmesi, Argede Kelle Avcısı, %20 Destek, %5 Hasar bonusu veren tasarım, Havoc, Seprom, X4 ve Burgu düzeni gerekmektedir. Eğer bunlardan eksiğiniz yok ve bu rakama yakın vuramıyorsanız geminizin içini konfigürasyon sil seçeneğinden silip tekrar dizin. Ama büyük ihtimal ile bunlardan bazılarında eksiğiniz vardır.

_-¯Menzoberranzan¯-_ bunu beğendi.
  20. prens005

prens005 User

hepsini 16 yapip tekrar deniycem hepinize iyi formlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.