VURUŞ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠¯¯¯¯VARYEMEZ¯¯¯¯♠®♠ tarafından 29 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Geçen 2 gün önceki sabah resetinden sonra normalde sepromlu x2 ile 40k vururken o resetten sonra 35k ya düştü bu vuruş. Sordum klandan bazılarınında böyle olmuş onlar ekipmanından gemiyi boşaltıp tekrar dizmişler ve düzelmiş fakat benimki olmadı hatta ekipmalrı farklı gemilerede dizdim (PUSAT-AEGİS-CİTADEL) yine de olmadı bir sorun mu var yoksa yeni düzenleme mi? Bir bilgi alabilirsem çok iyi olur.
    Duyduğum kadarıyla anasayfada ki ekipman kısmı oyun ekranına hangara taşınıyormuş ondan kaynaklanıyor olmasın.

2. Merhaba ,

Destek vardıysa o bitmiş olabilir. Uçuş düzeni etki edebilir. Bunun dışında tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip tekrar kontrol edebilirsiniz. Farklı tarayıcılar ile bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Onlardan kaynaklanan bir sıkıntı değil bu hepsini denedim ki en sonunda buraya geldim.
    Siz oyun tarafından bir sıkıntı varmı onu söyleyin.
    Bu söylediklerinizin hepsini yaptım.Bazı arkadaşlarında öyle olmuş dediğim şeyi yaptıktan sonra düzelmiş ma benki düzelmedi.

4. Merhaba ,

Her iki konfigürasyonda " Güncel konfigürasyonu siler " kısmından ekipmanları çıkartın. Daha sonra tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip en baştan Hangar > Ekipman kısmına gelip malzemeleri tekrar dikkat ederek yerleştirip kontrol ediniz.

Eğer yine değişim olmazsa gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildirin.

İyi forumlar.