vuruş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 22 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

efendim x1 lazerle vurulabilecek en yüksek hasar nedir acaba ? ve ayrıca biraz öneride bulunurmusunuz 3 bin küsür vuruyorum x1 le golıathım var 7 falxım var lazerlerı var kasılamıyorum ne yapmamı önerirsiniz

2. .NefeS.

.NefeS. User

Merhabalar,

Cevabı şu anda cok zor bir soru.

Gemide arge olup olmadıgı, besleme seviyeleri, olan lazerlerin türü ve seviyesi =)

İyi forumlar dilerim...

3. askentli

askentli User

klana alan yokkı alsa da ilgilenen yok cok zor bu oyun yav :)

4. askentli

askentli User

5. TinyKnight

TinyKnight User

full lf3üm 8 irisim aegisle 4k-4.5k arası sıkıyorum 11 argeye rağmen yani o kadar kafayı takma o konulara yaparsın zamanla

6. x1 ile 12.000'in üzerinde vurabiliyorum şuan ama Moderatörümüzün de dediği gibi belli durumlara bağlı bu.16 seviye full LF4 yaparsın full iris 16 seviye yaparsın besleme ve çift destek yaparsın bir de burgu düzenine geçersin işte o zaman şuan RSB ile vurduğunu x1 le vurursun.

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

1.seviye 1 Lf3 lazer ile :Arge ve destekler hariç sepromsuz 150 sepromlu 240.
    Argeler + çift güçlendirici + seprom ile max 339.
    16 seviye 1 lf3 lazer ile :Arge ve destekler hariç sepromsuz 159 sepromlu 254.
    Argeler + çift güçlendirici + seprom ile max 359.
    Tabiki bunlara havoç + 6 level diroit + geliştirilmiş 16 seviye diroit eklenir ise 1 lf3 hasarı max 457 yi buluyor.

Diroit uçuş düzeni,gemi özelliği ve gemi içine taktığınız toplam lf3 ile rakamlar değişiklik gösterir.

Ben 1 lf3 için olası vuruşları belirttim.

Öncelik irislerinizi tamamlamalısınız.Diroitler hakkında bilgiye buradan bakabilirsiniz.

Lf3 ler için geliştirme yapmamanızı lf4 çıkarmaya çalışmanızı tavsiye ederim.

Keyifli kasılmalar iyi forumlar.

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  8. askentli

askentli User

cevaplar ıcın tesekkurler konu kılıtlenebılır efendım

9. _DODGE_

_DODGE_ User

Hasarini artirmak istiyorsan droitlere en guclu lazerlerini koymalisin.

Seprom ve hasar destegin olmali. Pusat alabilirsin hasari cok yuksek bir gemi ama cok saglam degil.

Argen olmasi gerekir.

X1 ile 20 k vuran gordum.

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.