Vuruşlarım Normal mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ïP€RV€RSiiON½™ tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 4 lf4 Aegisim 8 iris 19 Argeyim vuruşlarım 3400-4200 arası düşük geldi bana sizce normal mi vuruşlarım?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hangi ARGE ' lere puan verdiğinizi bilmiyorum

Eğer 4 LF4 ' e sahip ve Ageis iseniz , Gemideki diğer 6 Lazerin LF3 Olduğunu varsayıyorum

8 İris , 16 LF3 eder ; Buradan ;

22 LF3 ve 4 LF4 Lazeri çıkar ;

LF3 Lazerinin maksimum vuruş gücü : 150 , Buradan ;

22 * 150 = 3300

LF4 Lazeri maksimum vuruş gücü : 200 , Buradan ;

200 * 4 = 800

Toplarsanız buradan toplam saldırı gücünüzün ; 4100 olduğunu fark edersiniz

Verdiğiniz ARGE ' lerden yada Tasarımdan doğan %5 lik hasar bonusu ile 4200 ' e kadar çıkabilir.

Yani buradan saldırı gücünüz normal değerlerinde , Tabi lazerlerinizin geliştirmeleri yok ise :)

İyi forumlar

BonusRasta bunu beğendi.
  3. coder545

coder545 User

sepromsuz havocsuz elit tasarim olmadan standart maksimum vurun 4360 kelle avcisi varsa dusmana karsi biraz daha artar
    Edit: lf4leri diroite koymus gibi hesapladim modum 6 seviye diroidin vurus bonusunu unuttunuz

4. LF4leri diroite koysam daha mı fazla vururum ? Şuan lf4 ün 1 tanesi 8 level 2 irisin birisinin geliştirme seviyesi de 5 level 2.sininde 4 level bunlara rağmen 4270 gördüm en fazla

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer Droitlerinizi geliştirirseniz ve Havoc tasarımlarını ilave ederseniz , Droitler ile daha fazla vuruş yapabilirsiniz.

LF4 ' leri Droitlere eklemeniz saldırı gücünüzü arttırabilir.

Droitleri 16 Level yapar ve Havoc Tasarımını tamamlarsanız bu vuruş gücü daha da artaracaktır

Geliştirme bonusları için bakınız ;

S.S.S. : Geliştirme Sistemi ve Kullanma Kılavuzu

6. 3 Havoçum havoçları geliştirmeli olan irislere koydum lf4 leride 5 level ve 4 level olan irislere koysam daha fazla verim alır mıyım modum ?

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Geliştirme Leveli yüksek olan Droitlere LF4 ' leri yerleştirirseniz daha fazla verim alırsınız

Ancak Havoclardan %10 Hasar bonusunu kazanabilmek için Tüm Droitlerinize Havoc tasarımı döşemeniz gerekmektedir.

8. coder545

coder545 User

diroitin gelistirme haric de seviyesi var max 6 seviye olunca %10 vurus verir.lf4u diroite koyarsan gelistirme haric 20 puan fazla vurursun.gelistirmeli diroite lf3 yerine lf4 koyarsan 4,64464 puan fazla vurursun son vurun 4378,57 civari . bu deger icin hasar dusuren diroit duzenlerinden cikicaksin kalp duzeniyle vuruyo olabilirsin , 5 dk ates et 1 kere gorursun anca

9. Merhaba ,

Şu an vuruşunuz normal gözüküyor. Zaten arkadaşlar gerekli cevapları vermiş. LF-4 sayısı arttıkça ve geliştirmeler oldukça diğer vuruşa etki edenlerle birleşerek vuruşunuz artacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.