Bug / Oyun hatasi vuruşlarımız miss gibi.!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zATHENA tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zATHENA

zATHENA User

merhaba ben ayarcı argesine 5 arge vermeme rağmen lazerler hıc arge verılmemıs gıbı mıss vuruyor dıyer gemılerın vuruslarını ınceledıgımde onların mıss vurdugunu gormedım sorun bendemı anlamadım cuma gunu bu sorun ıle ılgılı support a maıl attıgımda teknık ekıbın yardımına ıhtıyac olundugunu ve sorunun ancak hafta ıcı duzelebılecegını yazdılar bugun çarşamba hafta ıcının bıtmesıne 2 gun kaldı ve bu sorun ıle ılgılı herhangı bı calısma yapılmadı su ana kadar eger sorunun kalıcı olacagını ve hıc duzelmıyecegını bılsem ne bır daha para yatırırım nede bır daha gırıs yaparım sız ınsanları oyalamaktan baska bısey yapmıyorsunuz.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konu hakkında defalarca konu açıldı ve defalarca aynı cevaplar verildi.Sorunun herkes farkında ve teknik ekibin sorunu çözmesini beklemekteyiz.Biraz daha sabrediniz lütfen bizim de yapabilecek birşeyimiz yok .Biz de sizler gibi mağduruz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.