vuruşu ne kadar olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şahin94 tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şahin94

şahin94 User

Bir gemi için vuruşunun az olduğunu düşünuyorumda özellikleri kısaca;
    23 lf4 ,30 arge (savaş argesi),10 havoc ,10 iris(3 iris 16 lvl-digerleri karisik 3-4-5 lvl), lf3lerde karısik geliştirme var ,lf4 ler ise nerdeyse hepsi 5 lvl, enforcer,(gemi desteksiz)
    (x3 te 44k görüyo max)(x4 te47k ile 59k) arası gelip gidiyo normalmi yardımcı olursanız sevinirm...

2. Kardeşim sana önerim irisleri 16 levele tamamla baya bi katkı oluyor. sonra epsilon yaparak lf 4 fulle.ardından lf4 leri 16 level yap
    iyi forumlar

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır .

Bana normal gibi geldi .

İlk olarak lf4 sayınızı arttırmaya bakmalısınız.Ardından iris ve lf4 geliştirmelerini 16 yaparsınız.

İyi forumlar.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle irislerinizi16 level yaparsanız vuruşunuza etkisi biraz daha fazla olur.

Bir ekipmanı 16 seviyeye yükselttiğinizde gerçek etkisi görülmeye başlanıyor.

Keyifli Forumlar.

5. Peki sizce kutuylamı lf4 kassam yoksa epsilonlamı hangisi daha makul.tasarım olarak bana hazerfen-diminshermi gider yoksa bastionmu yoksa dp olsun diye saturnmü daha mantıklı yardım ederseniz sevinirim

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kalkan tasarımı kullanmanız daha iyi olabilir.Ve epsilon yaparsınız.Gelen uridium ile de kutudan lf4 almaya çalışırsınız.

Ve epsilon verine kapoa yapmanızı öneririm ikisinde de lf4 şansı aynıdır.

İyi forumlar.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Kappa kapısına ağırlık vermenizi tavsiye ederim.Hercüleslerinizi tamamladığınızda extra dp hakkına kavuşacaksınız.

Ayrıca LF4 için anahtar almanızı tavsiye ederim.Açacağınız sandıklardan LF4 ve tasarım bulma şansınız olacaktır.

Ggemi olarak tavsiyem her zaman Spectrumdur.

Satürn tasarımını almanız için Kronos kapısını yapmanız lazım.Onu alıp almamanız şansınıza bağlıdır.

Keyifli Forumlar.

8. modum bende senticel ile spectrum yok diğer tüm tasarımlar var.ayrıca şu an öncelikli olarak Lf4 mü almalıyım arge ye mi ağırlık versem.bide kutudan şimşek vega tasarımı veya herhangi bir goli tasarımı çıkma ihtimali ne kadar?

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Ekipmanlarını tam olarak bilemiyorum,fakat vuruş için LF4 lazerlerinizi çoğaltmalı ve argelerinizi yapmalısınız.Evet korsan sandıklarından tasarım çıkma olasılığı vardır.

İyi Forumlar

10. kabataslak bi hesaplama yaptim vurus yeterince normal

11. şahin94

şahin94 User

Kutudan bende olan tasarımın aynısi çıkabilirmi.bide Lf4 için önereceğinjz bi harita varmı.teşekkür ederim şimdiden

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet çıkabilmektedir.Ve herhangi bir haritada çıkabilir şansınıza kalmıştır.Ama ben genelde pvp haritalarında açmayı tercih ediyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.