Vuruşum az gözüküyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HéRaKleS. tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HéRaKleS.

HéRaKleS. User

İyi günler herkese ,
    ben argelerimi npc ye vurmak için ayarlamıştım aegistede sepromlu cubi keserken 40bini görüyordum hatta 41 bine yakın vuruyordum denebilir. o zamanlar düşman kovaladıgımdada
    32-36 bin arası vuruyordum, git zaman gel zaman argelerimi sıfırlayıp düşmana fazla vurmak için ayarlayınca bi seprom çektim damage test yapıyorum sadece lazer vurduğumda düşmana hala 30-36 bin arası vuruyorum ama kalın sıkmaya ayarlı argelerim. bu sorun neden kaynaklanıyor. goliye geçincede 44-45 bini görüyordum baskınlarda aegisteyim tüm lazerler aynı yerlere takılı ama 36 yı geçmiyor

Çerezlerimi siliyorum ama genede aynı kalıyor

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ageis te 5 lazer slotu eksik olduğu için az vuruyorsunuz lazerlerin eksik olması vuruşunuzu düşürmektedir bence baskına gidecek olduğunuz zamanlarda goli tercih etmelisiniz.

3. hangi mermi olduğunuda yazsaydın.

4. ama arkadaş zaten argesiz aegiste 32-36 bin vururken şimdi argeli olup hala 30-36 bin vurduğunu söylemiş bi yanlışlık var burada,
    benimde başıma şuan gelen bunun aynısı. aegiste vurusum aynı golide çift güçlendirici ile 53-54 vuruyorum

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Geminizde herhangi bir hata bulunup bulunmadığını ancak support görebilir. Support ile iletişime geçeek herhangi bir sıkıntı va rmı diye inceletebilirsiniz.

Bunun yanında Diroitlerinizi tamir ettiğinizde seviyesi bununla birlikte doğan olarak hasara ve kalkana etkisi düşmektedir. Kullandığınız tasarımlarda cabası olabilir.

Keyifli Forumlar

6. modum şuan aegis elite tasarımıyla ben düşmana 37.308 vuruyorum max. droitlerimin leveli 6 seviyesi 4 tür. bundan önce npc argesi yaptığım zaman 6 level 3 seviyelerdi ve cubi keserken 40.431 max. gördüm düşmanada 35-36 arası vuruyordum. şimdi kalın sıkmak için argelerimi ayarladım ve şimdi düşmana aegis elite tasarımıyla 37bin vuruyorum en bastada söylediğim gbii. supporta yazıyorum şuan

7. StorMHawsK

StorMHawsK User

Tamam ama belkide arge 23'de idi şimdi 24 yaptın kalın sıktın kalın sıkmak işin espirisi görseli kalın ayrıca vuruş vermez eksik bilgilendirme var...

8. coder545

coder545 User

npcye npc argesiyle nekadar vuruyosan simdi dusmana o kadar vurabilmen lazim ama max degeri nadir gorursun dost biriyle anlas ona durmadan x1 vur max degeri 4 le carp bakalim kac oluyo. bana diroit sayisi lf4 sayisini soyle hesapliyim

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakınd bilgi verılmiş kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.