Vuruşum neden az ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim arkadaşım 20 lf4 10 havoç 10 iris argesi tabikide var yani kelle avcısı falan sadece bu saydıklarımla ( güçlendiricisiz roketsiz ) x4le 60bin 63 bin falan vuruyo

Ben 22 lf4 lf4ler 6.seviye irisler 16 10 havoç sepromlu ( güçlendiricisiz roketsiz ) 50binden fazla vuramıyorum
    Yani her şeyimiz eşit hatta benim lf4 sayım fazla seviyeleride fazla ama ondan az vuruyorum neden öyle ?

2. aynı dp ve kalkanlar ile vs atın bakalım. düz lazer ile ema felan kullanmayın kim daha önce alıyor. sen alırsan sıkıntı yok eger o alıyorsa sıkıntı olabilir.

3. alıyo o fazla vuruyo benden nasıl oluyosa..

4. modlardan cevap bekle mantıklı bir açıklaması olması lazım.

5. bekleyeyim bari

6. coder545

coder545 User

30 lf4 60k vuramiyorum hersey var adam seni yiyo bence :D

7. Yalan söyliceğini düşünmüyorumda 60bin vurduğuna eminim kaç kere denedi valla :D

8. Merhaba ,

Bana kalırsa arkadaşınız %100 doğruları söylemiyor illa bir takım söylemediği vuruşu arttıran bir şeyler vardır. Yani bire bir her şey aynı olmayabilir.

İyi forumlar.

9. Bence o gün çift güçlendiricisi falan vardı ya mümkün değil düz 60bin vuramaz banada pek inandırıcı gelmedi

10. O arkadaşı terk eyle yalan söylüyor :D

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyunda vuruş arttıran bonus çeşitleri mevcut.Arkadaşınız size karşı doğrucu değil sanırım :) Ayrıca vuruşunuzda bana göre normal sıkıntı yok. Siz halen sorun olduğunu düşünüyorsanız supporta yazınız lütfen.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.