Vuruşumu Nasıl Arttırırım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™gh0st™ tarafından 5 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim Goli 8 iris 31 Lf3 Arge 13 , 1 tane Hercules tasarımı sepromsuz 5k civarı vuruyorum vuruşumu arttırmak için ne yapmam lazım sepromsuz 7k falan vurmak istiyorum sizce ne yapmam lazım

Not= Hazarfen tasarımı var.

2. Merhaba ,

• İris geliştirmeleri 16 seviye olursa
    • 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtılmış olursa ve 24 arge tamamlanınca
    • LF-4 sayısı arttıkça ve ayrıca geliştirme seviyeleri arttıkça
    • Havoc tasarımı tam ve bütün droit'lerde takılı olursa
    • Seprom beslemesi
    • Vuruş destekleri ( 2 tür )
    • Vuruşu arttıran tasarımlar
    • Uçuş düzenlerinden vuruşu arttıran düzen aktif olursa

Şu anda aklıma gelenler bunlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Açıkçası ucuz bir maliyetle yükseltmeniz zor.İlk olarak diroitlerinizin 16. seviye olması şart.Ayrıca kasılıyorsanız yarasa düzeni etkili olurdu hasar avantajıyla.Ardından 24 arge olmalısınız kelle avcısından oyunculara gelecek hasar bonusu için.

İyi forumlar

4. Zeus ve apis 12 lf4 almışsın gibi vurur 8 irise gore .
    Kısa matematiği soyle : 4 ekstra yer lf3 koysan 150 şerden 600 vuruş 8 irste 600 artımak için lf4 50 daha fazla vurur 12 tane bulman gerekir apis Zeus a yönel derim.

5. İrislerin 1 tanesi 16 seviye olduğu zaman 300 hasar verdiği söyleniyor vereceğim uriler buna değer mi sizce ?

6. Merhaba ,

Bir açıdan yani birim hasar artışından hesaplarsanız yanıltıcı olacaktır. Toplamdaki artışı çok daha işinize yarayacaktır. LF-3 geliştirmek bana pek mantıklı gelmiyor çünkü LF-4 oldukça LF-3 boşa çıkacaktır. Ayrıca iris geliştirmeleri içine koyduğunuz kalkan jeneratörlerine de etki etmektedir.

İyi forumlar.

7. Kıyamet moderator madde halinde sıraladıklarınızi yaparsam kaç k vururum acaba

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İrisler ve apis zeusun 16.seviye olması şarttır.Olmazsa olmaz diyebilirim bir noktada.

İyi forumlar

9. Merhaba ,

Ben mantıklı ve olması gereken sıralamaya göre yazmadım. İmkanlarınız ve zamanınıza bağlı olarak sıralamayı kendiniz belirlemeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

10. Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Görevimiz biz teşekkür ederiz.

Ayrıca benim gözümden kaçmış apis ve zeussuz olmaz kesinlikle.4 adet slot anlamına gelir apis ve zeus.

İyi forumlar

12. Heterodox

Heterodox User

tüm irisleri geliştirirseniz 8 iris 2700 yapar toplam 7700 eder

13. TOROS41

TOROS41 User

hocam 24 arge ne demek açıklarmısınız . yani kısaca yazdıklarınızı biraz açıklarmısınız rica etsem teşekkürler.

24 arge dediğiniz yetenek ağacındaki dağıtım falanmı . bu ise nasıl sıralarsam kalın vurabilirim bu sıralamayı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2015
  14. Merhaba ,

1- Droid'ler Öğe geliştirme yapılıp 16 seviye olursa içine yerleştirilen lazer hasarı belli oranda ve kalkan gücü de belli oranda artar.
    Geliştirme Sistemi ve Kullanma Kılavuzu

2- 24 arge ile kalın sıkınca hem kalkan gücü artacak hem oyunculara karşı hasarınız belli oranda artar. En az 21 arge ile olur ama kalkan gücü pek artmaz en uygunu 24 arge ile yapmaktır.

21 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendise : 1/5
    Kalkan Enerjisine : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    ------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Pilot profili/Yetenek çizelgesi

3- LF-4 lazeri sayısı yüksek olması ve öğe geliştirme ile 16 seviye olması

4- Havoc droit tasarımı tam olması ve takılı olması

5- Skylab geliştirip zamanla uygun seviyelere getirince Seprom ile Lazer ve Roket atışlarınızı besleyerek güçlendirebilirsiniz. Ayrıca kalkan jeneratörlerine de koyabilirsiniz.

6- Güçlendiriciler ( DMG-01 ve DMG-02 )

7- Enforce - Dimisher v.b. gemi tasarımları.

8- Kıskaç uçuş düzeni gibi.

İyi forumlar.

15. Bak simdi zaten gerekli cevaplar verilmis ben de sana kabaca bi hesaplama yapayim :D 16 level gelistirmeli bi lf4 %6 hasar artisi saglar. Yani 15 slotu bulunan bir goliathda full 16 seviye lf4 bulunursa 15*200=3000+(180 %6) 3180. Goliathin net vurusu bu. Bir de 10 diroit var desen ve bunlar da full lf4 gelistirmeli ve bir de diroit gelistirmesi ve bir de havoc %20 ve %6. 20 slot vardi hepsinde lf 4 =4000 + %20(800) + %6(240) = 5040. Diroitlerle beraber goliath in klasik vurusu her sey gelistirmeli lf4 3180 + 5040 =8220. Yani sepromsuz veya argesiz 8220 vuruyorsun. Bunun yaninda argeyle de en fazla %12 artiyor diye hatirliyorum(yanlissam duzeltin:D) yani 8220 + %12(986.4) = 9200
    9200 LCB 10 ile. Bir de seprom ekle uzerine. 9200 + %40(3680) = 12.880 Bir de yuzde 10 hasar destegi ekleyelim 12.880 + %10(1.288)= 14.168 LCB 10

UCB 100 X4 mermisi ile 52.504
    RSB 75 X6 mermisi ile 84.838

Bir de ucus duzeni var eklemedim onu unuttum onu da eklesen rsb 75 90.000 kusuratinda vurur.

Edit: Alinti degil. Ilk kez yazdim hesapladim. Da rsb 75 90.000 cikti iyi de ben bazi adamlari goruyorum 140k vuruyorlar sadece rsb 75 ile damage test videolarinda. bu nasil oluyor ki ? Bak simdi icime kurt dustu :D

(Kendi kendimi meraklandirdim ha :D)

Son düzenlenen: 7 Şubat 2015
    senberk99 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. TOROS41

TOROS41 User

hocam en iyi diroit uçuş düzeni sizce hangisi

17. Salih-Amel

Salih-Amel User

Kardeşim Hesaplamana Hayran Kaldım tebrikler ! :)
    Ayrıca gemini Sepromsuz bırakma

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende hep merak etmisimdir :D dedigin gibi normal hesaplarda bende yazdigin gibi oluyor cift guclendirici olsa beyaz la rsb bir de vursa olmuyor oyle cok cok yuksek rakamlar :D bazende adam skarken takip ediyorum HİT yazisi cikiyor rakam yerine bu neyin nesi bilmem artik videom hazirda bekliyorum her an en mantik bu kaliyor geriye:)

19. TOROS41

TOROS41 User

hocam en iyi diroit uçuş düzeni sizce hangisi

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hangi uçuş düzeni iyi derken,hepsinin yeri ayrıdır.Bazı uçuş düzenleri Kalkanı yükseltirken,hasarı düşürüyor.Bazıları Rokete extra vuruş verirken hızınızı düşürüyor.

Uçuş düzenleri tamamen oyuncunun ne yapmak istediğine bağlıdır.

Uçuş düzenleri hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.