Web sitesine bağlanılamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Bu sorun ne zaman düzelecek aylar öncede söyledim yine aynı bazen böyle oluyor.

Kesinlikle internetimde veya bilgisayarımda sorun yok sadece bu oyunda sorun çıkıyor.

2. Bende öyle sorun yok kesin sende sorun var :D:p

3. Sorun bende diyelim bu her gün mü olur?

4. O sorunla Genellikle maxthonda karşılaşıyorum. Diğer tarayıcılarda sorun yok :)

5. Sorun varken chrome'a bakıyom aynı.

6. O zaman sende var :p

7. Sorun bende olsa hiç bir siteye girmez sadece bu oyunda oluyor.

8. Merhaba ,

Eğer bilgisayar yada tarayıcınızda DNS - Proxy gibi ayarlar kullanıyorsanız bunlardan dolayı olabilir. Normal koşullarda resimdeki gibi bir durumla karşılaşılmıyor.

İyi forumlar.

9. Maxthonda poxy vardı ama sürekli kapalı tutuyorum başka proxy varmıdır bilmem hiç anlamam proxyden.

DNS olarakta google dns kullanıyorum. 8.8.8.8

10. Merhaba ,

DNS ayarını iptal edip Otomatik DNS aldırdıktan sonra denemeler yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. DNS değişince sorun düzeldi gibi teşekkür ederim :)

Hazı konu DNS iken hızlı ve iyi dns önerecek olan var mı?(Google DNS dışında) Yandex dns kullanmaya başladım diğerlerine göre hızlı görünüyor fakat arada sorun çıkarıyor gibi.

12. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :) Bir kaç araştırma sonucunda ;

209.244.0.3
    209.244.0.4

numaralı DNS numasını buldum. Tabi ki DNS adreslerinin zamanla performansları değişebiliyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.