Destek Wenom kaç k vurur?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GREED tarafından 29 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GREED

GREED User

Başlıktaki gibi Wenom özelliği attığında toplam kaç k hasar verir?

Prophecy bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Venom zehri ya da yeteneği bir dakika boyunca saldırılan gemiye hasar vermeye devam eder.Yaklaşık 350.000 hasar verir.Ama 5-2 gibi bir yerdeyseniz hangar değiştirerek kurtulma şansınız bulunuyor.Ya da geminiz bu hasara bir dakika boyunca dayanacak güçte ise patlamaz ve kurtulursunuz.Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim mi?

İyi forumlar

GREED bunu beğendi.
  3. 350.000 den fazla vuruyor diye biliyorum. Çünkü kristallona açıldığında tallon patlıyor ve tallonun dp'si 400.000

GREED bunu beğendi.
  4. 450.000 diye biliyorum :)

GREED bunu beğendi.
  5. Ben 475k hesaplamıştım.

GREED bunu beğendi.
  6. her saniye 300 artıyor toplam 450k diye gordum ve kendim venom uzmanıyım diyebiliriz emadan sonra az dp kalıp yengeç geçen adama açmanın zevki + ustune guve ile sıkmak :)

GREED bunu beğendi.
  7. kronos+herkül+dp desteği, venom iptal :)

8. GREED

GREED User

Öncelikle adminim ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ilgileri için konuyu kilitleyeblirsiniz :)

9. Merhaba

Konuya katkı yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.