WHlTE'a cevap hakkımı kullanıyorum :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **darkman4** tarafından 20 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Bana cevap hakkı tanımadan konuyu kilitletmişsiniz, mecburen yeni konu açtım, mod arkadaşların anlayışına sığınıyorum amacım sadece durumu aydınlatmak, tartışma çıkartmak değil, baştan belirtmek isterim, mantıksız bir yorum olması sizin düşünceniz, birçok kişi benim gibi düşünüyor, sizin kilitlettiğiniz konunuzda dile getiren arkadaşlar da var, yorumumun arkasındayım, ben de gece gündüz gemimi kastım, full elit bir tane değil 4 tane gemim var, hepside yeni lf4 lerle dolu inanmazsan resimlerini de gönderebilirim, yıllardır da [​IMG] bu oyunu oynarım, global 1 de de kastığım bir gemim var, seviyorum bu oyunu, başkada oyun oynamam, yani senin düşündüğün gibi değil, oyunda çok fazla dengesizlik(eşitsizlik anlamında) vardı, bence bu yenilik oyuna yeni bir nefes getirdi, bir nebzede olsa pay to win den çıktı, şimdi elit olmak için gelişme için daha az para harcayacak insanlar, bu nedenle de daha fazla oyuncu katılacak oyuna, oyunu bırakanlar ki bir çok tanıdığım arkadaş var daha fazla para harcamak istemediler oyuna özellikle üniversite de okuyanlar :) şimdi geri dönecekler belkide, bence olaya dar çerçeveden değilde daha geniş çerçeveden bakmak lazım, bir klan kuruluyor 8-10 albay bir sürü paşa oyunu esir alıyor resmen, ne doğru düzgün spaceball oynaya biliyorsun ne demanere, hitaça, cubiye sıkabiliyorsun, kimseyi yaklaştırmıyorlar, gelişmek isteyenlere müsaade etmiyorlar, seni diğer şirketteki klan elemanına kestirirler, yıllarca oyunu tekellerinde tutarlar, şimdi çalışıp-uğraşan herkes güçlü olacak sadece onlar değil herkes zevk alacak oyundan:D, ben böyle düşünüyorum farklı düşünen herkese de saygım var kimseye de bir ithamda bulunmuyorum saygılarımla.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Mesajınızda tartışma içerikli birşey görmedik. Bu şekilde sohbetinize devam edebilirsiniz.

Ancak bu tür konular için merhaba de katıl muhabbete konusuna konuşmak istediğiniz üyenin kullanıcı adını @ ile birlikte yazarak konuşabilirsiniz.

İyi forumlar.

**darkman4** bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.