wifi +darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmazbey749749 tarafından 1 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba benim wifi şifremi kırıp baglanıyolar oyun oynayamıyorum nasıl bir çozum bulurum ?
    turk telekom internet

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bu durum tam haliyle sizin bilgisayar güvenliğiniz ile alakalı.

Ama wifi şifrenizi sürekli değiştirirseniz bi çözüm olabilir.

İyi forumlar.

3. Muhtemelen modem güvenliği ile ilgili, birisi ele geçirirse modem arayüzünden tüm bilgileri alabilir hatta seni engelleyebilir. Modeminizin firmware sürümünü güncelleyin.
    Modemin markası ve modeli nedir?

yılmazbey749749 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ttnet kardeş ttnet zyxel 443

5. Hangi operatörden bağlandığın önemli değil, önemli olan modemin güvenliği :)
    Modem arayüzüne giriş yapabiliyormusun? Giriş yapabilirsen görsel atarmısın(Özel bilgi varsa atmana gerek yok :))

6. wifi şifreyi değiştir + panele giriş şifresini değiştir+ mac filtrelemede sadece kendi bilgisayarına izin ver . şifreyi bilsede giremez

7. Aynen, mac filtrelemeyi unutmuşum :D
    Kablon varsa modeme bağla daha kolay halledersin :)

8. 2-3 telfon 1 bilgisayar izin nasıl verecem ? anlatırsanız akşam işten geliyorum anca akşam girebilyorum o zamnda internetin kotu olması insanı sıkıyor

9. Airties modemin olsaydı hemen anlatırdım ama zyxel modem arayüzünü hiç bilmiyorum :(

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

En yakın ttnet şeyine gidip durumu anlatmayı deneyin.

11. bu kadarlık yardımınız bile çok iyi oldu .d
    farkedecek bişi olmaycagını duşundum bi ara gidip soyleyen oldu bişey farketmedi

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer modem IP adresinden girip kablosuz ağ kullanıcılarını engelleyebiliyorsa öyle yap. Eğer olmuyorsa kullanımlarını kısıtlamayı deneyebilirsin. Tabi bu şekilde teorik konuşmuş oluyoruz pratik daha farklıdır. :)

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  13. deniycem konu kilitlenbilir anladım engelicem mactan ( modum şimdi yetki olaydı kapatırdınız :) ) saglık olsun

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Umarım bağlantını kullananları tamamen engelleyip kurtulursun. :) Sağlık olsun mevcut görevde olanlar kilitleyecektir. :D

15. yanlışlıkla kendi pcni engelleme ha sakın :) dikkat et

16. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.