Windows 10 bilgisayarda Darkorbit çalışmıyor. (Yardım)

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve TestKralı2015 tarafından 27 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bilgisayarımda oyunu başlatmak için oyunun exe dosyasına çift tıkladığımda oyun açılıyor gibi oluyor, beyaz ekran geliyor, yükleme çubuğu yarısına kadar doluyor daha sonra aninden oyun tamamen kapanıyor sanki alt+f4 yapmışım gibi . Oyunu tamamen bilgisayarımdan kaldırıp tekrardan temiz bir kurulup yapmayı denedim fakat yine tekrardan aynı problem ile karşılaştım. Bilgisayarımda tüm mevcut sürücülerim güncel olmakla beraber sistem özelliklerimde gayet fazlası ile bu oyunu oynamam için yeterli olmakta. Bilgisayarımda OpenGL, DirectX, Microsoft Visual C++ ve benzeri birçok yardımcı program da kurulu ve hepsi güncel sürümde. Bilgisayarım ise formatlı temiz kurulum ve tüm güncellemeleri mevcut olmakta. Bu sorunumu nasıl çözebilirim ? Lütfen yardımcı olmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, iyi günler.

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Uyumluluğu win 7 üzerine çekip deneyebilir misiniz?

Saygılarımla,

Amiral34.

3. Denedim fakat herhangi bir sonuca ulaşamadım. Sorunum halen devam etmekte.

4. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Farklı bir oyuncumuzun dediğine göre,

Bu şekilde sorunu çözmüştür. Deneyebilir misiniz?

Saygılarımla,

Amiral34.