Windows 11

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 7 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yeni sürüm olan windows 11 aranızda yükseltip sorunsuz oyuna giren var mı veya önerir misiniz.

Sorun varsa neler?

Sorun yoksa tavsiye eder misiniz?

Merak ediyorum bakalım kimler ne diyecek :D

2. Windows 11 ile oynuyorum windows 10 dan performans olarak fark yok darkorbitte

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

DO için arasında bir fark yok..

İyi Forumlar.

4. Tpehlevan

Tpehlevan User

Bende yüklemeyi düşünüyordum çaliştiğim şirketteki bilgi işlemci arkadaşlar ile görüştüm yükleme dediler en azindan alti ay geçsin dediler çünkü yeni sürüm olduğu için güvenlik açiklari var yinede tabiyiki sana kalmiş yükleyip yüklemiyeceğin.

5. Evet onu bende youtuber açıklamalarını gördüm ilk çıktığında çok sıkıntı vardı şuan genel olarak çoğu sorunlar aşılmış gibi duruyor ama halen eksikler var tabi.

Geri dönüşler için teşekkürler 2022 yılına kadar yüklerim görüntü güzelliği var DO sıkıntısız giriyor diyorsunuz aklımda başka soru kalmadı :)

Konu kilitlenebilir.

Tpehlevan bunu beğendi.
  6. Mineral

Mineral User

10 , 10 numara değişime gerenk yok.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıkçası yeni çıkan bir işletim sistemine hemen geçmemek en mantıklısıdır. Çünkü ilk çıktığı zaman bir çok açık veya bug'u oluyor. Daha sonra bilgisayarlar bir çok saldırıya açık oluyor. Çıktığı tarihten sonra 1 yıl geçince geçmek sanki daha mantıklı gibi geliyor. :)

._UzAyyOlCuSu_. ve polatalemdar311 bunu beğendi.