windows 8 kullanıyorum. movie makerda video düzenleme nasıl yapılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. windows 8 kullanıyorum. movie makerda video düzenleme nasıl yapılır? biraz kurcaladım da az çok efek veriyorum fotolara falan. ama video izleme sitelerinde hazırlanan videolar çok manyak oluyor onlar gibi olsun isterim yaptıgım videolar. ögretebilecek var mı?

2. Öğretebilecek yok, program önerip, sen kurcalayacaksın. Anlatımı çok uzun sürer. Genellikle onlar Sony Vegas Pro 11.1 veya Final Cut Pro (Mac kullananlar.)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  3. StorMHawsK

StorMHawsK User

Sony Vegas Pro 11.1 Kesinlikle katılıyorum. Movie Maker'da fazla birşeyler yapamayabilirsin. Bunun içinde İnternet'en araştırma yapabilirsin.

4. Merhaba ,

Movie Maker ile orta halli yani idare edecek tarz birşeyler yapılabiliyor. Fakat daha gelişmiş video hazırlamak için bir çok program var. En çok bilinenler Sony Vegas Pro ve benim genelde duyduğum Adobe After Effects var. Fakat After effects bana çok karmaşık geldi hala çözemedim. :) Gerçi ilk zamanlar kurcaladım ama hevesim kaçtı. :D

Ayrıca bu tür şeyleri internet üzerinde ararsanız çok daha iyi bilgilere ulaşabilirsiniz. Programlar hakkında bilgi , resimli hatta videolu anlatımları bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. tm modum konu kilitlenebilir.

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.