Wız Roketi Tasarımları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Richie tarafından 7 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Richie

Richie User

30 tl ödedim ben bu tasarımı kullanmak için birisi gelip de bana wız roketi atıp lordakia'ya çevirmesin arkadaşım nedir bu ? Lordakia olmak istesem gider o tasarımları alırım ne saçma bir şey bu !

yılmazcan47 bunu beğendi.
  2. kanka adam nerden bilsin senin tasarıma para verdiğini bilse atarmı çok streslisin biraz gevşe rahat ol yaslan arkana öyle kalacak değil ya düzelecek...hem 30 da değil 29 küsür.

Saldırı-Hattı ve börtaçina-23 bunu beğendi.
  3. Şu düşüncene katılmıyorum: 'Para verdim istediğimi yaparım'
    Oyunda olan bir roket sırf senin bir tasarıma 30 lira verdiğin için değişmesi çok saçma. :D

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  4. yani en azından bi uber kristallona felan cevirseydi iyi olurdu tasarımın bi karizması var aslında para verip alınan tasarımlar vız roketiyle çevirilmemeli onca para ver bi rokete hiç olsun yazık yaa.

5. Mavibere

Mavibere User

adam haklı 30 tl para vermiş lordakia ya çevirmişsiniz oyun hevesi kalmaz düşünsene ne umitlerle tasarım alıyorsun ana bi bakıyorsun lordakia olmuşsun

6. Viraaa

Viraaa User

birde buga girip hep lordakia kalsan :D 30luk lordak olurdun :D saka bir yanada sakin ol dostum.eglenmene bak.ufak tefek seylere takilma.

7. -gemi2012-

-gemi2012- User

30tl verirken sana roket atan arkadaşa sordun mu
    madem para verdin başlık olsun sende 30 tl verilmiştir diye

8. Sakin olun arkadaşlar , arkadaş bence şaka yapmış :rolleyes:

9. WiccKyTr

WiccKyTr User

Haklı bir isyan. Elinize kolunuza sahip çıkın el şakalarından hoşlanmıyoruz :)

10. almanya duycaktı seni
    verin parasını çarınıda banlayın gitsin derdi heralde :D

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca konuşmacı köşesine taşınmıştır. Farklı bir isyan düşüncesini belirtmişsiniz. Oyuncu arkadaşlarımız da bu konu çerçevesinde görüşlerini belirtebilir. Kısa süreli tasarım sorununuza üzüldüm :D .

İyi Forumlar.

12. Richie

Richie User

Olsun reis bir anlamı yok mu bu tasarımların onca adam kesiyoruz şekillu şukullu gemi oluyor bir tanesi geliyor strenur oluyorsun bu ne böyle.
    Para verdim o tasarımı kullanırım müdahale edilmesin diyorum, sırf ben 30 tl verdiğim için değil bu kadar tasarımalr var ne emeklerle alınıyor.
    hiç deme yav bir atıyor tasarımsız vega acayip derecede oyundan soğutuyor.
    1 değil 2 değil günde 10 kişi wız roketi atıp duruyor ne bitmez roketmiş.
    Hangi birine sorayım hocam deli bir tane değil ki
    Aynen öyle, özellikle tyrannos tasarımları kullanırken hiç hoş olmuyor.
    Valla alsınlar da kurtulayım Geçenlerde 200 300 defa öldürdüm birisini hala açık hesap.
    Efendim tasarımın kısa süreli olmasını geçtim, oyunum bozuluyor, tyrannos tasarımı ile kesim yapıyorum hecateye geçiyorum bu sefer hecate tasarımı da parlamaya başlıyor videosu var kanıtlarım yani.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Eylül 2020
  13. Sual olunmaz ğardaşım vardır bir hikmeti tovbe est..

14. Hecate de ne güzel olmuş ha. :D

15. 34KAAN34

34KAAN34 User

bence de hoş olmuş :) Wız roketten bende 10 K üzeri var :) gördüğüme atıyorum bir sürü değişik tasarım gemi oluyor etrafımda. NPC olanı hemen kesiyorum o gemiler daha geç düzeliyor. NPC olarak uzun süre haritada kalıyor çok eğlenceli :D Oyunu bozulan gemi bir daha porttan çıkamıyor saatlerce portta kalıyor bu da çok eğlenceli :D

İsteyen arkadaşlar haritada deneyebilir. :D