Wız-X roketi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chaorrupted tarafından 28 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uridium'u azaltılsın veya krediye dönüştürülsün mü?

1. Olabilir,uygun buluyorum.

81,0%
  2. Olmamalı,uygun bulmuyorum.

19,0%
  3. Geliştirilebilir(Nasıl?)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ,

Değineceğim konu biraz da eğlence amaçlı. Konu açıldı mı bilmiyorum . Şuan dükkana gelen wız-x isimli roket geçici bir hologram oluşturarak görüntümüzü kısa süreliğine değiştirebiliyor. Bu güzel bir roket ancak tanesının 100 uri olmasını biraz maliyetli buldum. En azından uridium'u düşürülse veya 1000 5000 10000 kredi tarzı bir şey olsa da hazır dükkana gelmişken az bir şey alsak güzel olmaz mıydı? Biliyorum bu roketten hoşlanmayanlar var fakat tadında bırakıldığı sürece zevki çıkar diye düşünüyorum. Olumlu, olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler.

WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Yine güzel bir fikir
    Sanırım bu tarz bir konu vardı ama emin degilim konusmacı kosesinde filandı yanılmıyor isem
    Bu arada (+1)

Chaorrupted bunu beğendi.
  3. Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Şimdi konulara baktım , bununla ilgili bir konu gördüm. Orada urisi düşsün denmiş evet , Ancak orda daha çok dükkan da hep kalmasıyla ilgili düşünce var.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. Rica ederim.
    Evet dogrudur bende simdi hatırladım.

5. WolfWar

WolfWar User

Kesinlikle evet +1 Çok eğlenceli olurdu :D

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Wız roketi konularına tam destek :) Benimde buna benzer bir konum var :) zaten

7. Yorumlarınız için teşekkürler

8. Olabilir uzun süredir wız almadım :D +1

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Kasım 2015
  9. Güncel.

10. Darion26

Darion26 User

neden bunun gibi bir roketi arada bir olsa satmazlarki :D çok hoş bir roket (bence):) bendende +1 :)

11. ___Rio___

___Rio___ User

sadece özel günlerde dükkan'a geliyor ve geldiği zaman event kutularından çıkıyor zaten dükkan'dan alan olduğunu da sanmıyorum .

12. İşte alan olmadığı için böyle bir şey yapıyoruz :)

___Rio___ bunu beğendi.
  13. WIZ çok zevkli bişi ama alamıyom urili olduğu için :D +1

14. Güncel.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.